Kuru Signature Touch of Nature -kuumakivihieronta 90 min.

Touch of Nature -kuumakivihieronta (90 min).

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä. Hieronta lisää ihon- ja lihasten aineenvaihduntaa sekä kiihdyttää veren- ja imunestekiertoja. Hoito aktivoi ja puhdistaa kehon energiakeskuksia vaikuttaen näin kokonaisvaltaisesti sekä fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. 

Kuumakivihierontaa suositellaan, jos henkilöllä on heikko ääreisverenkierto tai kroonisia lihasperäisiä kipuja. Hoito on tehokas stressin ja jännityksen lievittäjä, ja se sopii erinomaisesti unettomuudesta kärsiville rentouttavuutensa vuoksi.

Tämä hoito auttaa tehokkaasti, mikäli etsit irtautumista arjesta ja haluat hemmotella itseäsi perusteellisesti. Tässä ihanassa hoidossa hieromme koko kehosi hellästi lämpöisillä kivillä jalkapohjista aina kasvoihin asti.

Samettisen sileät, lämpimät kivet tuntuvat iholla ihanilta ja tämä hoito onkin silkkaa hemmottelua alusta loppuun.

Kuru Signature -hoidot on suunniteltu kokonaisvaltaiseen rentoutukseen ja stressin poistoon. Valikoimasta löydät klassisia hoitoja, jotka vievät lomasi rentouttavan vaikutuksen seuraavalle tasolle. 

Hoitava kosketus, kuuma kivet ja laadukkaat tuotteet vievät sinut syvälle rentoutumisen tilaan. Rauhallisessa ja tyylikkäässä spassamme hemmotellaan kehon lisäksi myös mieltä.
Kaikkiin hoitoihin kuuluu höyrysaunan käyttö hoidon yhteydessä sekä virvoketarjoilu.

Touch of Nature -kuumakivihieronta (90 min) 245 €