Järvisydämellinen lahjakauppa

❣️ JOULULAHJAKSI ❣️
❣️ SYNTYMÄPÄIVÄKSI ❣️
❣️ HÄÄLAHJAKSI ❣️
❣️ ASIAKKAILLE & YHTEISTYÖKUMPPANEILLE ❣️
❣️ TYÖNTEKIJÖILLE ❣️

Tai ihan muuten vaan, kun haluat muistaa häntä!

Järvisydämellisestä lahjakaupasta löydät lahjaksi unohtumattomia elämyksiä. Lahjakortilla muistat niin läheisiä kuin yhteistyökumppaneita vaikka joululahjan merkeissä. Lahjakortti on mukava ja ekologinen tapa muistaa ja lahjan saaja voi itse valita sopivan ajan vierailulleen.  Jos et ole ihan varma millaisesta lahjasta saaja ilahtuisi, kannattaa valita euromääräinen lahjakortti, jolloin lahjan saaja voi itse päättää mihin elämykseen hän sen käyttää. Lahjakorttimme ovat aina voimassa, joten kortin vanhenemisesta ei tarvitse huolestua!

Vahvistus ostosta tulee heti tilauksen tehtyäsi sähköpostiin. Vahvistuskirjeestä pääset omalle tilille, josta voit tulostaa tai lähettää pdf lahjakortin sähköpostiisi.  Voit myös ladata/ tulostaa lahjakortille alta avoimen pohjan, jolle voit kirjoittaa oman tervehdyksen. Muista kirjoittaa lahjakorttiin lahjakortin numero❣️

    

TÄYTETTÄVÄ LAHJAKORTTIPOHJA

TÄYTETTÄVÄ JOULUINEN LAHJAKORTTI

 

Renkipoijjaan vinkki!

Joulun 2020 uutuutena nyt Kylpyläloma tunnelmallisessa Kotasviitissä 2hh!

 

Siirry lahjakauppaan

Lahjakaupasta unohtumattomia Järvisydämellisiä elämyksiä ympäri vuoden!

Lahjakorttien varausehdot:

Lahjakortin ostajalla on oikeus peruuttaa veloituksetta myyjän verkkokaupan kautta tehty lahjakortin tilaus 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun ostaja on vastaanottanut lahjakortin. Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli lahjakorttia on jo käytetty. Käyttämättömiä lahjakortteja tai osaa niistä ei vaihdeta rahaksi.