Järvisydämellinen lahjakauppa

❣️VASTA VALMISTUNEELLE
❣️KEVÄÄN JA KESÄN JUHLIIN
❣️SYNTYMÄPÄIVÄKSI 
❣️ HÄÄLAHJAKSI 
❣️ ASIAKKAILLE & YHTEISTYÖKUMPPANEILLE 
❣️ TYÖNTEKIJÖILLE 
❣️ JOULULAHJAKSI 

Tai ihan muuten vaan, kun haluat muistaa häntä!

Järvisydämellisestä lahjakaupasta löydät lahjaksi unohtumattomia elämyksiä. Lahjakortilla muistat niin läheisiä kuin yhteistyökumppaneita vaikka joululahjan merkeissä. Lahjakortti on mukava ja ekologinen tapa muistaa ja lahjan saaja voi itse valita sopivan ajan vierailulleen.  Jos et ole ihan varma millaisesta lahjasta saaja ilahtuisi, kannattaa valita euromääräinen lahjakortti, jolloin lahjan saaja voi itse päättää mihin elämykseen hän sen käyttää. 

VOIMASSAOLOAIKA: 15.1.2021 jälkeen ostetut lahjakortit ovat voimassa 2 vuotta ostopäivästä.

Huom! Nyt uutena lahjakortit omalla summalla! Tarvitsetko lahjakortin tietylle summalle, mutta sellaista ei löydy valmiiden lahjakorttien joukosta? Valitse lahjakorteista Järvisydämellinen lahja, lisää ensimmäiseen kenttään haluamasi euromäärä ja paina osta. Voit tulostaa alta myös haluamasi lahjakorttipohjan ja kirjoittaa siihen oman tervehdyksen ja esim. haluamasi palvelun.

Vahvistus ostosta tulee heti tilauksen tehtyäsi sähköpostiin. Vahvistuskirjeestä pääset omalle tilille, josta voit tulostaa tai lähettää pdf lahjakortin sähköpostiisi. Varausta tehdessä tarvitset lahjakortin numeron (10 numeroa), jonka näet tulostettavasta lahjakortista (Huom! varausvahvistus ei sisällä lahjakortin numeroa).  Voit myös ladata/ tulostaa lahjakortille alta avoimen pohjan, jolle voit kirjoittaa oman tervehdyksen. Muista kirjoittaa lahjakorttiin lahjakortin numero❣️

   

Klikkaa tästä: Täytä oma lahjakortti

 

Siirry lahjakauppaan

Lahjakaupasta unohtumattomia Järvisydämellisiä elämyksiä ympäri vuoden!

Lahjakorttien varausehdot:

Lahjakortin ostajalla on oikeus peruuttaa veloituksetta myyjän verkkokaupan kautta tehty lahjakortin tilaus 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun ostaja on vastaanottanut lahjakortin. Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli lahjakorttia on jo käytetty. Käyttämättömiä lahjakortteja tai osaa niistä ei vaihdeta rahaksi.

Varausta tehdessäsi/ maksaessasi lahjakortilla Järvisydämessä tarvitset lahjakortin numeron, jonka näet vain lahjakortista. Lataa siis aina myös lahjakortti omilta sivuiltasi. (Vahvistuskirjeestä pääset omalle tilille, josta voit tulostaa tai lähettää pdf lahjakortin sähköpostiisi.) Varausvahvistus ei sisällä lahjakorttikoodia, eikä se näin ollen käy maksutapana. Voit myös tehdä oman lahjakortin tai tulostaa valmiin pohjan lahjakauppa -sivulta, muista tällöin lisätä korttiin myös lahjakortin numero.