Vietä unohtumaton loma tai juhla Järvisydämessä

Perhelomalla Järvisydämessä nautit Järvikylpylästämme sekä Saimaan aktiviteeteista vuoden ympäri, herkuttelet ravintolassamme majoitut mukavasti esimerkiksi huviloissamme! Järvisydämen piikatyttösten ja renkipoikain kestittämänä toteutuvat myös ikimuistoiset perhe- tai sukujuhlat, merkkipäivät, häät tahi sukukokoukset. Kukin juhlatilaisuus on aina yksilöllinen tapahtuma. Myyntipalvelumme piikatyttöset ja renkipojat räätälöivät tapahtumaan sopivan kokonaisuuden toiveidenne mukaisesti.

Omaa rauhaa huvilalla

Nyt kaikki huvilat 2 yötä 1 hinnalla! Lähde kaupungista luonnon rauhaan! Omalla huvilalla voit lomailla, tehdä etätöitä (ilmainen WLAN) tai paeta koronaa kaupungista täysin omaan rauhaan.

Kesäloma Saimaalla

Varaa nyt kesäloma vuoden 2020 kotimaisessa matkakohteessa, Hotel & Spa Resort Järvisydämessä!

Kevättarjous norpparetkellä

Nyt on paras aika nähdä norppa! Kevättarjouksemme 2 hengelle sisältää yöpymisen maisemasviitissä, opastetun 3h norpparetken, aamiaiset sekä sisäänpääsyn kylpylään. Klikkaa tästä tarjoukseen!

Huvilat verkkokaupassa

Täysin varustellut Rinne-, Kelo- ja rantahuvilat Järvisydämen pihapiirissä, sekä järven toisella rannalla olevat Tallusniemen, Oravin ja Kartanohuvilat sopivat hyvin perhelomalle.
Voit varata nämä huvilat suoraan verkkokaupasta!

Majoitu House Boatissa

Kun haluat ripauksen luksusta ja ainutlaatuisen yöpymispaikan, suosittelemme majoitukseksi uusia House Boateja.
Varaa lomasi House Boatissa täältä!

Syntymäpäivät

Järvisydämessä vietät tunnelmalliset syntymäpäivät esimerkiksi juhlallisen lounaan tai illallisen merkeissä. Varaa juhlat omassa tuvassa tai Wiinikellarissa!

Häät

Tunnelmallinen hääjuhla Järvisydämessä. Varaa juhlaillallinen omassa juhlatilassa täältä!

Polttarit

Ammoisista ajoista lähtien, ympäri maailman, on morsiamen ja sulhasen aviosäädyn vaihtumista juhlittu eri tavoin ennen häitä. Niin myös meillä Järvisydämessä.

Joulupaketti 2020

Vietä perinteinen joulu Järvisydämessä 23.-26.12.2020. Paketti sisältää 3 yön majoituksen sekä jouluohjelman ruokailuineen. Tutustu ohjelmaan ja varaa tästä.