Vietä unohtumaton loma tai juhla Järvisydämessä

Perhelomalla Järvisydämessä nautit Järvikylpylästämme sekä Saimaan aktiviteeteista vuoden ympäri, herkuttelet ravintolassamme majoitut mukavasti esimerkiksi huviloissamme! Järvisydämen piikatyttösten ja renkipoikain kestittämänä toteutuvat myös ikimuistoiset perhe- tai sukujuhlat, merkkipäivät, häät tahi sukukokoukset. Kukin juhlatilaisuus on aina yksilöllinen tapahtuma. Myyntipalvelumme piikatyttöset ja renkipojat räätälöivät tapahtumaan sopivan kokonaisuuden toiveidenne mukaisesti.

Lahjakortti 99e/ hlö

Arkiyön (su-to) lahjakortti Maisemasviittin ja Elämyshotelliin vain 99e/hlö/2hh (sis. aamiainen, kylpylä ja tervetulomaljat). Lahjakortin voi käyttää sunnuntain ja torstain välisenä yönä vuoden 2021 loppuun mennessä. Tartu tarjoukseen nyt!

Omaa rauhaa huvilalla

Nyt kaikki huvilat 2 yötä 1 hinnalla! Lähde kaupungista luonnon rauhaan! Omalla huvilalla voit lomailla, tehdä etätöitä (ilmainen WLAN) tai paeta koronaa kaupungista täysin omaan rauhaan.

Huvilat verkkokaupassa

Täysin varustellut Kelo- ja rantahuvilat Järvisydämen pihapiirissä, sekä järven toisella rannalla olevat Tallusniemen huvilat sopivat hyvin perhelomalle.
Voit varata nämä huvilat suoraan verkkokaupasta!

Rinnehuvilat

Rinnehuvilat Järvisydämen pihapiirissä soveltuvat hyvin perhelomalle sekä juhlapäivien viettoon. Lue lisää ja katso kuvat täältä. Varaukset myyntipalvelusta.

Majoitu House Boatissa

Kun haluat ripauksen luksusta ja ainutlaatuisen yöpymispaikan, suosittelemme majoitukseksi uusia House Boateja.
Varaa lomasi House Boatissa täältä!

Syntymäpäivät

Järvisydämessä vietät tunnelmalliset syntymäpäivät esimerkiksi juhlallisen lounaan tai illallisen merkeissä. Varaa juhlat omassa tuvassa tai Wiinikellarissa!

Häät

Tunnelmallinen hääjuhla Järvisydämessä. Varaa juhlaillallinen omassa juhlatilassa täältä!

Polttarit

Ammoisista ajoista lähtien, ympäri maailman, on morsiamen ja sulhasen aviosäädyn vaihtumista juhlittu eri tavoin ennen häitä. Niin myös meillä Järvisydämessä.

Juhannus

JUHANNUS 2020! Järvisydämen perinteisillä juhannusjuhlilla Pasi ja Anssi sekä Petri Nygård. Lue lisää ja varaa liput!

Joulupaketti 2020

Vietä perinteinen joulu Järvisydämessä 23.-26.12.2020. Paketti sisältää 3 yön majoituksen sekä jouluohjelman ruokailuineen. Tutustu ohjelmaan ja varaa tästä.