Vietä unohtumaton loma tai juhla Järvisydämessä

Perhelomalla Järvisydämessä nautit Järvikylpylästämme sekä Saimaan aktiviteeteista vuoden ympäri, herkuttelet ravintolassamme majoitut mukavasti esimerkiksi huviloissamme! Järvisydämen piikatyttösten ja renkipoikain kestittämänä toteutuvat myös ikimuistoiset perhe- tai sukujuhlat, merkkipäivät, häät tahi sukukokoukset. Kukin juhlatilaisuus on aina yksilöllinen tapahtuma. Myyntipalvelumme piikatyttöset ja renkipojat räätälöivät tapahtumaan sopivan kokonaisuuden toiveidenne mukaisesti.

Hiihtoloma

Tervetuloa viettämään hiihtolomaa koko perheen voimin talviaktiviteettien, hyvän ruuan ja kylpylähemmottelujen merkeissä. Lue lisää Järvisydämen hiihtolomasta!

Talviloma Rinnehuvilassa

Varaa nyt 2 yön loma Rinnehuvilassa talvikaudelle 17.1.-5.4. Loma sisältää huvilan, aamiaiset, kylpylän ja talven aktiviteetteja Linnansaaren kansallispuistossa. Hinta 167€/ hlö.

Huvilat verkkokaupassa

Täysin varustellut Kelo- ja rantahuvilat Järvisydämen pihapiirissä, sekä järven toisella rannalla olevat Tallusniemen huvilat sopivat hyvin perhelomalle.
Voit varata nämä huvilat suoraan verkkokaupasta!

Rinnehuvilat

Rinnehuvilat Järvisydämen pihapiirissä soveltuvat hyvin perhelomalle sekä juhlapäivien viettoon. Lue lisää ja katso kuvat täältä. Varaukset myyntipalvelusta.

Majoitu House Boatissa

Kun haluat ripauksen luksusta ja ainutlaatuisen yöpymispaikan, suosittelemme majoitukseksi uusia House Boateja.
Varaa lomasi House Boatissa täältä!

Syntymäpäivät

Järvisydämessä vietät tunnelmalliset syntymäpäivät esimerkiksi juhlallisen lounaan tai illallisen merkeissä. Varaa juhlat omassa tuvassa tai Wiinikellarissa!

Häät

Tunnelmallinen hääjuhla Järvisydämessä. Varaa juhlaillallinen omassa juhlatilassa täältä!

Polttarit

Ammoisista ajoista lähtien, ympäri maailman, on morsiamen ja sulhasen aviosäädyn vaihtumista juhlittu eri tavoin ennen häitä. Niin myös meillä Järvisydämessä.

Joulupaketti 2020

Vietä perinteinen joulu Järvisydämessä 23.-26.12.2020. Paketti sisältää 3 yön majoituksen sekä jouluohjelman ruokailuineen. Tutustu ohjelmaan ja varaa tästä.