Vietä unohtumaton loma tai juhla Järvisydämessä

Perhelomalla Järvisydämessä nautit Järvikylpylästämme sekä Saimaan aktiviteeteista vuoden ympäri, herkuttelet ravintolassamme majoitut mukavasti esimerkiksi huviloissamme! Järvisydämen piikatyttösten ja renkipoikain kestittämänä toteutuvat myös ikimuistoiset perhe- tai sukujuhlat, merkkipäivät, häät tahi sukukokoukset. Kukin juhlatilaisuus on aina yksilöllinen tapahtuma. Myyntipalvelumme piikatyttöset ja renkipojat räätälöivät tapahtumaan sopivan kokonaisuuden toiveidenne mukaisesti.

Syysloma

Järvisydämelliset syyslomat 2020. Tule viettämään rentouttavaa syyslomaa koko perheen kanssa. Katso täältä Järvisydämen syyslomat!

Huvilat verkkokaupassa

Täysin varustellut Rinne-, Kelo- ja rantahuvilat Järvisydämen pihapiirissä sopivat hyvin perhelomalle.
Voit varata nämä huvilat suoraan verkkokaupasta!

Majoitu House Boatissa

Kun haluat ripauksen luksusta ja ainutlaatuisen yöpymispaikan, suosittelemme majoitukseksi uusia House Boateja.
Varaa lomasi House Boatissa täältä!

Syntymäpäivät

Järvisydämessä vietät tunnelmalliset syntymäpäivät esimerkiksi juhlallisen lounaan tai illallisen merkeissä. Varaa juhlat omassa tuvassa tai Wiinikellarissa!

Hääillalliset

Tunnelmallinen hääjuhla Järvisydämessä. Varaa juhlaillallinen omassa juhlatilassa täältä!

Polttarit

Jo ammoisista ajoista lähtien, ympäri maailman, on morsiamen ja sulhasen aviosäädyn vaihtumista juhlittu eri tavoin ennen häitä. Niin myös meillä Järvisydämessä. Katso polttaripakettimme täältä!

Oktoberfest

Järvisydämellisiä OKTOBERFESTEJA vietetään koko lokakuun! Katso esiintyjät ja varaa oktoberfestpaketti Maisemasviitissä.

Pikkujoulut

Järvisydämellisiä pikkujouluja vietetään hyvän ruuan ja huippu artistien kanssa marras- ja joulukuussa. Katso paketti ja artistit täältä!

Joulupaketti 2020

Vietä perinteinen joulu Järvisydämessä 23.-26.12.2020. Paketti sisältää 3 yön majoituksen sekä jouluohjelman ruokailuineen. Tutustu ohjelmaan ja varaa tästä.