Vietä unohtumaton loma tai juhla Järvisydämessä

Perhelomalla Järvisydämessä nautit Järvikylpylästämme sekä Saimaan aktiviteeteista vuoden ympäri, herkuttelet ravintolassamme majoitut mukavasti esimerkiksi huviloissamme! Perheille sopivia huoneita löytyy Elämyshotellista (suite 4+2, superior suite 2+2 ja VIP suite 2+2), HouseBoateista sekä Kotahotellin hytillisistä kotasviiteistä 4 hlö.

Järvisydämen piikatyttösten ja renkipoikain kestittämänä toteutuvat myös ikimuistoiset perhe- tai sukujuhlat, merkkipäivät, häät tahi sukukokoukset. Kukin juhlatilaisuus on aina yksilöllinen tapahtuma. Myyntipalvelumme piikatyttöset ja renkipojat räätälöivät tapahtumaan sopivan kokonaisuuden toiveidenne mukaisesti.

Huvilat verkkokaupassa

Täysin varustellut Rinne-, Kelo- ja rantahuvilat Järvisydämen pihapiirissä sopivat hyvin perhelomalle.
Voit varata nämä huvilat suoraan verkkokaupasta!

Majoitu House Boatissa

Kun haluat ripauksen luksusta ja ainutlaatuisen yöpymispaikan, suosittelemme majoitukseksi uusia House Boateja.
Varaa lomasi House Boatissa täältä!

Kotasviitti perheille

Hytilliset kotasviitit uudessa Kotahotellissa sopivat hyvin perheille. Erillisessä hyttihuoneessa majoittuu 2 lasta ja päämakuuhuoneessa 2 aikuista. Minikeittiöstä löytyy jääkaappi, mikro, vedenkeitin, kapseli kahvinkeitin ja astiasto.

Kesäloma

Tervetuloa kesälomalle keskelle kauneinta Saimaata, Hotel & Spa Resort Järvisydämeen. Kesällä nautitaan järviaktiviteeteista, katsellaan norppia, uidaan, rentoudutaan kylpylässä ja käydään romanttisella samppanjaristeilyllä. Lue lisää uniikeista majoituksistamme sekä muista kesän aktiviteeteista!

Juhlat

Unohtumattomat juhlat kestikievaritunnelmissa. Räätälömme juuri teille sopiva juhlaohjelmat.
Lue lisää täältä!

Polttarit

Jo ammoisista ajoista lähtien, ympäri maailman, on morsiamen ja sulhasen aviosäädyn vaihtumista juhlittu eri tavoin ennen häitä. Niin myös meillä Järvisydämessä. Katso polttaripakettimme täältä!

Kesäpäivä Järvisydämessä

Tule viettämään aurinkoista kesäpäivää Järvisydämeen, Linnansaaren kansallispuiston maisemiin. Rentoudu kylpylässä, nauti luontoaktiviteeteista ja herkuttele ravintolassamme piikatyttösten kestittävänä!

Varaa pöytä

Tee pöytävaraus verkosta! Valamo Winetasting, Kievarin tulimenu illallinen, Kotaillallinen Savon loitsussa ja Kalarannan illallinen.

Joulupaketti 2021

Vietä perinteinen joulu Järvisydämessä 23.-26.12.2021. Paketti sisältää 3 yön majoituksen sekä jouluohjelman ruokailuineen. Tutustu ohjelmaan ja varaa tästä.