Vietä unohtumaton loma tai juhla Järvisydämessä

Perhelomalla Järvisydämessä nautit Järvikylpylästämme sekä Saimaan aktiviteeteista vuoden ympäri, herkuttelet ravintolassamme majoitut mukavasti esimerkiksi huviloissamme! Perheille sopivia huoneita löytyy Elämyshotellista (suite 4+2, superior suite 2+2 ja VIP suite 2+2), HouseBoateista, Kotahotellin hytillisistä kotasviiteistä 4 hlö sekä Panorama superior suiteista 2+2 hlö.

Järvisydämen piikatyttösten ja renkipoikain kestittämänä toteutuvat myös ikimuistoiset perhe- tai sukujuhlat, merkkipäivät, häät tahi sukukokoukset. Kukin juhlatilaisuus on aina yksilöllinen tapahtuma. Myyntipalvelumme piikatyttöset ja renkipojat räätälöivät tapahtumaan sopivan kokonaisuuden toiveidenne mukaisesti.

Voit jättää tarjouspyynnön, niin pienille kuin isommillekin tapahtumille vastaamalla muutamaan kysymykseen alla ja otamme sinuun yhteyttä:

 

Tutustu huoneisiin

Täältä löydät kuvaukset, varustelun sekä kuvat ja 360 kuvat kaikista huoneistamme sekä huviloista.

Varaa loma

Järvisydämen elämykselliset lomat löydät verkkokaupastamme!

Kesäloma

Tervetuloa kesälomalle keskelle kauneinta Saimaata, Hotel & Spa Resort Järvisydämeen. Kesällä nautitaan järviaktiviteeteista, katsellaan norppia, uidaan, rentoudutaan kylpylässä ja käydään romanttisella samppanjaristeilyllä. Lue lisää uniikeista majoituksistamme sekä muista kesän aktiviteeteista!

Polttarit

Jo ammoisista ajoista lähtien, ympäri maailman, on morsiamen ja sulhasen aviosäädyn vaihtumista juhlittu eri tavoin ennen häitä. Niin myös meillä Järvisydämessä. Katso polttaripakettimme täältä!

Varaa pöytä

Tee pöytävaraus verkosta! Valamo Winetasting, Kievarin tulimenu -illallinen, Kotaillallinen Savon loitsussa ja Höyrylaivaravintolan lounas.

Hiihtoloma

Tervetuloa viettämään hiihtolomaa koko perheen voimin talviaktiviteettien, hyvän ruuan ja kylpylähemmottelujen merkeissä. Lue lisää Järvisydämen hiihtolomasta!

Juhlat

Järvisydämellisiä juhlia isoille ja pienille ryhmille tunnelmallisessa ravintolassamme. Varaa lounas tai illallinen omassa tuvassa tai juhlatilassa.

Joulupaketti 2022

3 yön joulupaketti Järvisydämessä 23.-26.12.2022. Katso joulun koko ohjelma alta ja vaaraa joulupakettisi tästä!