Vietä unohtumaton loma tai juhla Järvisydämessä

Perhelomalla Järvisydämessä nautit Järvikylpylästämme sekä Saimaan aktiviteeteista vuoden ympäri, herkuttelet ravintolassamme majoitut mukavasti esimerkiksi huviloissamme! Perheille sopivia huoneita löytyy Elämyshotellista (suite 4+2, superior suite 2+2 ja VIP suite 2+2), HouseBoateista, Kotahotellin hytillisistä kotasviiteistä 4 hlö sekä Panorama superior suiteista 2+2 hlö.

Juhlat

Järvisydämen piikatyttösten ja renkipoikain kestittämänä toteutuvat myös ikimuistoiset perhe- tai sukujuhlat, valmistujaiset, merkkipäivät, häät tahi sukukokoukset. Kukin juhlatilaisuus on aina yksilöllinen tapahtuma. Myyntipalvelumme piikatyttöset ja renkipojat auttavat oikean paketin valinnassa. Juhlapaketteja voit myös varata kätevästi verkkokaupasta!

Voit jättää tarjouspyynnön, niin pienille kuin isommillekin tapahtumille vastaamalla muutamaan kysymykseen alla ja otamme sinuun yhteyttä:

 

Tutustu lomiin

Täältä löydät lomapakettimme sisällöt sekä muuta lomaan liittyvää tietoa.

Juhlat

Unohtumattomat juhlat merkkipäivään, sukujuhlaan, valmistujaisiin… Katso juhlapaketit ravintolaan sekä yön yli juhlat huvilalla.

Polttarit

Jo ammoisista ajoista lähtien, ympäri maailman, on morsiamen ja sulhasen aviosäädyn vaihtumista juhlittu eri tavoin ennen häitä. Niin myös meillä Järvisydämessä. Katso polttaripakettimme täältä!

Joulupaketti 2022

3 yön joulupaketti Järvisydämessä 23.-26.12.2022. Katso joulun koko ohjelma alta ja varaa joulupakettisi tästä!

Tutustu huoneisiin

Täältä löydät kuvaukset, varustelun sekä kuvat ja 360 kuvat kaikista huoneistamme sekä huviloista.