Järvisydämelle Sustainable Travel Finland -merkki

Tiedote: Järvisydämelle on myönnetty Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -merkki.

 

Hotel & Spa Resort Järvisydämelle on myönnetty Sustainable Travel Finland -merkki kesäkuussa 2021. Sustainable Travel Finland on Visit Finlandin hallitsema kestävän matkailun ohjelma, jonka tavoitteena on tarjota matkailuyrityksille ja -destinaatioille kestävän matkailun kehittämismalli, jolla vastuullisten toimintatapojen systemaattinen omaksuminen helpottuu.

STF-merkki myönnetään yrityksille ja matkakohteille, jotka ovat käyneet läpi Sustainable Travel Finland -ohjelman sekä täyttäneet merkille asetetut kriteerit. Sustainable Travel Finland -ohjelman kriteereihin kuuluu mm. sitoutuminen kestävän matkailun kehittämiseen, tietotaidon lisäämiseen, kehityssuunnitelman toteuttamiseen sekä vastuullisesta matkailusta viestimiseen. Lisää kriteereistä on luettavissa Sustainable Travel Finland -ohjelman sivuilta.

Järvisydämessä on tehty tavoitteellista työtä kestävän matkailun eteen pitkään. Yritykselle on myönnetty pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki jo vuonna 2018, osoituksena halusta kehittää toimintaa ympäristövastuullisuus edellä. Sustainable Travel Finland -merkin saaminen on tärkeä tunnustus sitoutumisestamme vastuullisen matkailun edistämiseen.

Järvisydämen sijainti Linnansaaren kansallispuiston välittömässä läheisyydessä merkitsee sitä, että vastuullisuus on luonnollinen osa toimintaamme vuosikymmenten ajan. Saimaan järviluonto ja metsä ovat tärkeää pääomaa ja haluamme suojella ympäristöämme. Teemme töitä varmistaaksemme, että tulevaisuudessakin asiakkaamme saavat nauttia kauniista Saimaan luonnosta. Täältä voit lukea lisää Järvisydämen vastuullisuudesta.

 

Lisätietoja asiasta: palvelupäällikkö, Laura Ilvonen 

laura.ilvonen(at)jarvisydan.fi