TIEDOTE 18.9.2020

Rakennamme luontoreitistöämme.

Järvisydämen alueella suoritetaan maanrakennustöitä 21.9.-25.10.2020 välisenä aikana.

Kalliota louhitaan 21.-28.9. ja syntynyttä kiviainesta murskataan reittien pohjaksi 28.9. alkaen.

Pyrimme parhaamme mukaan minimoimaan asiakkaillemme koituvat häiriöt. Äänekkäät ja koneelliset työt toteutetaan pääsääntöisesti klo 8-17 välillä arkipäivisin. Työmaa-alue keskittyy laaksomme ylä-alueelle, ns. korkeanpaikanleirin taakse.

Pahoittelemme suuresti rakennustyöstä mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä.

Järvisydämellinen kiitos kärsivällisyydestä ❤️

 


Koronaohjeistus

Päivitetty 17.9.2020
 
Seuraamme jatkuvasti koronavirus-tilannetta ja toimimme THL:n ja viranomaisten antamien ohjeistusten mukaan. Syyskuun tapahtumat järjestetään suuressa tapahtumateltassamme ja rajoitamme tarvittaessa myytävien lippujen määrää. Meille on tärkeää turvata niin asiakkaidemme, kuin henkilökuntammekin terveys ja turvallisuus. 
 
Toivomme myös teiltä rakkaat asiakkaamme, että huomioitte muut vieraamme sekä henkilökuntamme ja saavutte vieraaksemme vain terveinä. Varauksen voitte aina siirtää tuonnemmaksi tai vaihtaa Järvisydämen lahjakorttiin täysin veloituksetta!
 
Järvisydämellisesti, talon väki ❤️
 

HouseBoat

Tiedote 22.6.2020 

Rantasalmella Hotel & Spa Resort Järvisydämen yhteydessä sijaitsevan House Boat Saimaa Oy:n Houseboat alus upposi osittain juhannuksena.

Houseboat-alus upposi osittain lauantai 20.6.- sunnuntai 21.6. välisenä aamuyönä, toinen ponttooni painui järven pohjaan. Matalan rantaveden vuoksi suuremmilta alusvahingoilta vältyttiin. Henkilövahinkoja ei sattunut. 

Aluksen osittaisen uppoamisen aiheutti merkittävän henkilömäärän ylittäminen aluksella kun juhannuksen juhlijat yöllä ryntäsivät alukselle. Palokunta saapui paikalle pelastustehtävään hälytyksen saatuaan. 

Aluksen vuokrannut ei ollut itse paikalla ja näin vahinko pääsi tapahtumaan. 

Lisätietoja: Houseboat saimaa Oy, Toimitusjohtaja Heikki Lukin 

Heikki.lukin@saimaaholiday.net 


Koronaohjeistus

Päivitetty 5.6.2020

Palaamme asteittain normaaleihin aukioloaikoihin, hallituksen ohjeistuksen mukaisesti. Katsothan päivitetyt aukioloajat täältä!

Henkilökuntamme on ohjeistettu viruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja siivous/ desinfiointi toimenpiteitä on tehostettu. Toivomme myös teiltä rakkaat asiakkaamme, että huomioitte muut vieraamme sekä henkilökuntamme ja saavutte vieraaksemme vain terveinä. Varauksen voitte aina siirtää tuonnemmaksi tai vaihtaa Järvisydämen lahjakorttiin täysin veloituksetta! Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja noudatamme terveysviranomaisten antamia ohjeistuksia.

Järvisydämellisesti, talon väki ❤️