HouseBoat

Tiedote 22.6.2020 

Rantasalmella Hotel & Spa Resort Järvisydämen yhteydessä sijaitsevan House Boat Saimaa Oy:n Houseboat alus upposi osittain juhannuksena.

Houseboat-alus upposi osittain lauantai 20.6. sunnuntai 21.6. välisenä aamuyönä, toinen ponttooni painui järven pohjaan. Matalan rantaveden vuoksi suuremmilta alusvahingoilta vältyttiin. Henkilövahinkoja ei sattunut. 

Aluksen osittaisen uppoamisen aiheutti merkittävän henkilömäärän ylittäminen aluksella kun juhannuksen juhlijat yöllä ryntäsivät alukselle. Palokunta saapui paikalle pelastustehtävään hälytyksen saatuaan. 

Aluksen vuokrannut ei ollut itse paikalla ja näin vahinko pääsi tapahtumaan. 

Lisätietoja: Houseboat saimaa Oy, Toimitusjohtaja Heikki Lukin 

Heikki.lukin@saimaaholiday.net 


Koronaohjeistus

Päivitetty 5.6.2020

Palaamme asteittain normaaleihin aukioloaikoihin, hallituksen ohjeistuksen mukaisesti. Katsothan päivitetyt aukioloajat täältä!

Henkilökuntamme on ohjeistettu viruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja siivous/ desinfiointi toimenpiteitä on tehostettu. Toivomme myös teiltä rakkaat asiakkaamme, että huomioitte muut vieraamme sekä henkilökuntamme ja saavutte vieraaksemme vain terveinä. Varauksen voitte aina siirtää tuonnemmaksi tai vaihtaa Järvisydämen lahjakorttiin täysin veloituksetta! Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja noudatamme terveysviranomaisten antamia ohjeistuksia.

Järvisydämellisesti, talon väki ❤️