Tulikeittiö

Ravintolamme uudistui!

Uusi, juuri valmistunut Tulikeittiö on ravintolamme sydän, jossa viemme Sinut makumatkalle Saimaan vesille ja itäsuomalaisiin metsiin. Tulikeittiössä valmistuu nautittavaksenne illallinen, jossa huomioimme paitsi paikallisuuden ja kotimaisuuden, myös sesongit ja perinteet. Tarjolla on aina mm. alueen kalastajien ja metsästäjien antimia, avotulella valmistettuna. Tulikeittiön ehdoton sydän on elävä tuli, jonka ääreltä kokit tarjoavat Sinulle herkullisen illallisen.

Tervetuloa nauttimaan Tulikeittiön antimista ja toistenne seurasta!

 

Kattausajat 18.00, 19.00, 20.30

Kievarin Tulimenu illallispöytävaraukset siirtyvät automaattisesti Tulikeittiöön. 

Varaa pöytä

Elävä tuli on Tulikeittiön sielu

Elävän tulen äärellä kokkailusta sai Järvisydän aikanaan alkunsa. Tulikeittiössä kunnioitamme näitä Järvisydämen perinteitä tarjoamalla sinulle paitsi paikallisia ainutlaatuisia raaka-aineita, myös oikealla avotulella valmistettua ja viimeisteltyä ruokaa.

Haluamme aina tarjota parasta ja tuoreinta sekä välttää hävikkiä ja siksi menumme vaihtuvat saatavuuden mukaan.  Täällä Saimaan rannalla tämä tarkoittaa puhtaita järvikaloja, marjoja ja sieniä suoraan metsästä sekä riistaa paikallisilta metsästäjiltä, unohtamatta lähitilojen leipää, Jormaohraa, kasviksia, juustoja, lihoja sekä muita laadukkaita raaka-aineita.

Vuoden aikojen mukaan eläminen, käsityö sekä sesonkien ja raaka-aineiden kunnioitus on Tulikeittiön ydin. Näistä kokkimme valmistavat teille herkullisen lähiruokaillallisen, jonka tarjoilemme tunnelmallisessa Wiinikellarissa sekä Tulikeittiössä.

Tervetuloa viettämään yhteistä aikaa hyvän ruuan äärellä sekä kokemaan uusi Tulikeittiö!

Tulikeittiön illallismenu

Tulikeittiön alkuruoan tarjoilemme pöytiin. Alkuruokalajitelmassa on aitoja savolaisia makuja tarjoiltuna kylmänä, mm lihaa ja kalaa, sekä kasviksia. Tuoretta leipää ja kirnuvoita.

Lämpimänä ruokana tarjoilemme sekä Saimaan kalaa että lähimetsien ja lähitilojen riistaa ja lihaa, yhdessä lämpimien ja kylmien lisäkkeiden kera. Lämpimän ruuan kokkimme tarjoavat suoraan avotulen ääreltä Tulikeittiöstä. Emme ajattele lämpimän ruuan tarjoilua buffet-pöytänä, vaan mahdollisuutena saada tarjoilla sinulle herkullista lähiruokaa suoraa sitä valmistaneilta kokeilta ja suoraa avotulelta – upeasta Tulikeittiöstämme.

Jälkiruoka tarjoillaan teille pöytään.
Valkosuklaata, karpaloa ja omenaa, -tarjoillaan paikallisen Jorma-ohracrumblen kanssa.

Menun hinta 59,90€
Lapset 5-12v. 15€/ hlö
Lapset alle 4v veloituksetta

Nauti sastamalaisen Herkkujuustolan kypsytettyjä juustoja metsäsienihillokkeen kera! Juustot tarjoillaan pöytäänne ennen jälkiruokaa. Juustolautanen kahdelle lisähintaan 13,90€

Kaikki ruoat ovat laktoosittomia - saatavilla myös gluteenittomina. 
Menu saatavilla myös vegaanisena. Ilmoitathan erityisruokavaliot ennakkoon. 

Varaa pöytä
Aukioloajat

Kattaukset
klo 18.00, 19.00 ja 20.30

Illalliselle tulee tehdä pöytävaraus ennakkoon!

Yhteystiedot

Tulikeittiö
Varaukset/ ruokavaliot ym.
piikatyttojarvisydan.fi

Lisätiedot
Heikki Ahopelto
heikki.ahopeltojarvisydan.fi

Ryhmämyynti
myyntijarvisydan.fi

Menut

Aamiainen Ravintola Piikatytössä

Päivittäin klo 8.00-11.00

Aamiainen tarjoillaan Ravintola Piikatytön salissa. Pöytiä aamiaiselle löytyy niin Piikatytön salista kuin Wiinikellarissa. Kesäaikaan voit myös nauttia aamiaisen terassilla! Aamiaismenu elää sesongin mukaan,...

Piian pitopöytälounas

Pitopöytä on katettuna Piikatytön salissa päivittäin klo 12.00-15.00 Piian pitopöydässä tarjoillaan kahta eri lounasvaihtoehtoa, parittomien päivien menu sekä parillistien päivien menu. Menuissa saattaa...

Bistro menu

Bistro avoinna Lotjabaarissa päivittäin 15.00-21.00. Myös take away! Et tarvitse pöytävarausta. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme pöytävarausta.

Valamo winetasting

Päivittäin klo 16.30 ja 17.15

Valamo Winetasting Päivittäin klo 16.30 ja 17.15 Huom! Klo 17.15 viininmaistelu pidetään ajoittain englannin kielellä. Kesto 30 min. Tervetuloa viinur’renkimme pitämälle, opastetulle viininmaistelulle...