Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto Järvisydämelle

Järvisydämellä on ilo ja kunnia kertoa, että olemme saaneet vuoden 2023 valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon. Palkinnon on myöntänyt 7.10.2023 Suomen Yrittäjät.

Palkinto tuntuu todella hyvältä ja se on ehdottomasti henkilökuntamme sekä suuren joukon yhteisen tekemisen ansiota.  Kiitos siitä kuuluu erityisesti teille asiakkaamme, ilman teitä ei olisi Järvisydämen tarinaa.

Mitä nöyrimmät kiitokset Suomen Yrittäjille tästä tunnustuksesta.

Lue haastattelu: 
Tämän vuoden valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon saanut Järvisydän Oy on kasvanut muutamasta mökistä Itä-Suomen suurimmaksi matkailuyritykseksi. -Yrittajat.fi

Lue uutinen Yrittäjien palkintogaalasta täältä!

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto:
Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto on Fennian ja Suomen Yrittäjien perustama palkinto, joka jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 1968. Palkinto on myönnetty yli 200 yritykselle ja yrittäjälle.
Valintaraati painottaa kriteereissään yrityksen kasvua, kannattavuutta, kansainvälistymistä ja liikeideaa. Nykyään valintaraatiin kuuluvat Fennian ja Suomen Yrittäjien lisäksi Suomalaisen Työn Liitto sekä Yksityisyrittäjäin Säätiö.
Palkinto jaetaan vuosittain valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä.


Järvisydän pähkinän kuoressa:

Nature Hotel & Spa Resort Järvisydän -Järvisydämellistä vieraanvaraisuutta jo vuodesta 1658

Matkailu Porosalmella ja Heiskasen suvussa alkoi jo vuonna 1658, Karjalan viittatien varrelle rakennetusta kestikievarista. Tänä päivänä Nature Hotel & Spa Resort Järvisydämen yrittäjä, Markus Heiskanen perheineen jatkaa matkailuliiketoimintaa jo suvun 11. ja 12. sukupolvessa.

Järvisydän on vuosien kuluessa kasvanut matkailukohteeksi, josta löytyy 550 majoituspaikkaa, uniikki Järvikylpylä sekä luontoaktiviteetteja vuoden jokaisena päivänä. Viimeisimpänä lisäyksenä Kuru Resort, joka siirtyi vuoden 2023 aikana osaksi Järvisydäntä. Järvisydän on valittu vuoden kotimaiseksi matkakohteeksi vuonna 2020 ja saanut valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon vuonna 2023.

Järvisydämen sijainti Linnansaaren kansallispuiston kupeessa, saimaannorpan kotivesillä on aina tarkoittanut tiivistä suhdetta luontoon sekä luonnon kunnioittamista arjen teoissa. Sijainti keskellä Saimaata ja upeaa järviluontoa on Järvisydämen toiminnan ydin, joka määrittelee palvelut ja tuo Järvisydämeen vieraita ympäri maailmaa. Järvisydän toimii Joutsenmerkin sekä Sustanable Travel Finland -kestävän matkailun kriteereiden mukaisesti. Glasgow Declaration on Climate Action in Tourism -ilmastojulistuksen myötä Järvisydän on sitoutunut puolittamaan hiilidioksidipäästöt vuoteen 2030 mennessä, sekä saavuttamaan hiilineutraaliuden vuoteen 2050 mennessä.