Unohtumattomia yritys- ja ryhmätilaisuuksia

Järvisydämellisesti tervetuloa kokoustamaan, juhlimaan, virkistyspäivän viettoon, palkitsemisjuhlaan tai asiakastilaisuuteen  kestikievaritunnelmiin, kauniiden järvimaisemien äärelle! Pihapiiristämme löydät mukavasti kaikki palvelut; majoitus-, ravintola- ja ohjelmapalvelut sekä Järvikylpylämme hyvinvointikokonaisuuden. 

Järvisydämellisesti tervetuloa!

Voit jättää tarjouspyynnön myös vastaamalla muutamaan kysymykseen tästä:

 

Pikkujoulut

Järvisydämellisiä pikkujouluja vietetään hyvän ruuan ja artistien kanssa marras- ja joulukuussa.

Kokoukset

Tule kokoustamaan uniikkiin ympäristöön, piikatyttösten ja renkipoikien kestittäväksi. Lue lisää kokouspalveluistamme täältä!

Kokoustilat

Kokoustilamme (10-80 hengelle) sisältävät monipuoliset kokousvälineet ja kokousrengin tai -piian palvelut. Kokoustiloja myös höyrylaiva Puijossa, Kotahotellissa sekä Rinnehuviloissa.

TYKY

Työkykyä Saimaan mehästä ja veestä! Henkilökunnan helpotuspäivä Saimaan rannalla piristää tiimisi toimintaa. Tempaudu mukaan aktiiviseen päivään vesillä tai metsässä, rentoudu Järvikylpylässä ja nauti Kievarin tulimenu -illallinen Wiinikellarissa.

Juhlat

Unohtumattomat juhlat merkkipäivään, sukujuhlaan, valmistujaisiin… Katso juhlapaketit ravintolaan sekä yön yli juhlat huvilalla.

Polttarit

Jo ammoisista ajoista lähtien, ympäri maailman, on morsiamen ja sulhasen aviosäädyn vaihtumista juhlittu eri tavoin ennen häitä. Niin myös meillä Järvisydämessä. Katso polttaripakettimme täältä!

Privaatisti ryhmille

Privaatisti oma hotelli, ravintola ja saunamaailma. Varaa ryhmällesi privaatti kokonaisuus palveluita. 

Tapahtumakalenteri

Järvisydämessä esiintyy huippuartisteja ympäri vuoden.
Katso kaikki artistit täältä ja osta liput ennakkoon!

 

 

Ota yhteyttä Järvisydämelliseen ryhmämyyntiin ja suunnitellaan juuri teille sopiva tilaisuus!

myynti (at) jarvisydan.fi

Tilaa ryhmätilaisuuksiin keskittyvä uutiskirjeemme tästä!

 

Esiintyjät yksityistilaisuuteen

Teemme yhteistyötä viihdetoimisto Superstarin kanssa, jonka kautta voitte tiedustella juuri teidän tilaisuuteen sopivaa esiintyjää!

”Superstar on yritys- ja yksityistilaisuuksiin keskittynyt uuden ajan viihdetoimisto. Meiltä löydät Suomen huippuartistit, koomikot ja parhaat juontajat tarpeidesi mukaan. Kysy ehdotusta tilaisuuteen niin autamme sinua kokoamaan juuri teille sopivan ohjelmakokonaisuuden.”

Ota yhteyttä Superstariin:

anna.sarmanto (at) superstar.fi | +358 400 581 391