Unohtumattomia ryhmätilaisuuksia

Järvisydämen piikatyttöset ja renkipojjaat toivottavat teidät tervetulleiksi kokoustamaan, juhlimaan, virkistyspäivän viettoon, palkitsemisjuhlaan tai asiakastilaisuuteen luokseen kestikievaritunnelmiin, kauniiden järvimaisemien äärelle! Pihapiiristämme löydät mukavasti kaikki palvelut; majoitus-, ravintola- ja ohjelmapalvelut, Savolaisen Saunamualiman löylyt sekä Järvikylpylämme hyvinvointikokonaisuuden.

Järvisydämellisesti tervetuloa!

 

Kokoukset

Kokoussalimme ja -tupamme (20-120 hengelle) sisältävät monipuoliset kokousvälineet ja kokousrengin tai -piian palvelut. Katso täältä kokouspaketit!

TYKY-paketit

Työkykyä Saimaan mehästä ja veestä! Henkilökunnan helpotuspäivä Saimaan rannalla piristää tiimisi toimintaa. Tempaudu mukaan aktiiviseen päivään vesillä tai metsässä, rentoudu Järvikylpylässä ja nauti Kievarin tulimenu -illallinen Wiinikellarissa.

Juhlat

Järvisydämellisiä juhlia isoille ja pienille ryhmille tunnelmallisessa ravintolassamme. Varaa lounas tai illallinen omassa tuvassa tai juhlatilassa.

Pikkujoulut

Järvisydämellisiä pikkujouluja vietetään hyvän ruuan ja huippu artistien kanssa marras- ja joulukuussa. Katso paketti ja artistit täältä!