Unohtumattomia yritys- ja ryhmätilaisuuksia

Järvisydämen piikatyttöset ja renkipojjaat toivottavat teidät tervetulleiksi kokoustamaan, juhlimaan, virkistyspäivän viettoon, palkitsemisjuhlaan tai asiakastilaisuuteen luokseen kestikievaritunnelmiin, kauniiden järvimaisemien äärelle! Pihapiiristämme löydät mukavasti kaikki palvelut; majoitus-, ravintola- ja ohjelmapalvelut, Savolaisen Saunamualiman löylyt sekä Järvikylpylämme hyvinvointikokonaisuuden. (Syntymäpäivät, polttarit ja häät löydätte täältä!)

Järvisydämellisesti tervetuloa!

Voit jättää tarjouspyynnön myös vastaamalla muutamaan kysymykseen tästä:

 

Kokoukset

Tule kokoustamaan uniikkiin ympäristöön, piikatyttösten ja renkipoikien kestittäväksi. Lue lisää kokouspalveluistamme täältä!

TYKY

Työkykyä Saimaan mehästä ja veestä! Henkilökunnan helpotuspäivä Saimaan rannalla piristää tiimisi toimintaa. Tempaudu mukaan aktiiviseen päivään vesillä tai metsässä, rentoudu Järvikylpylässä ja nauti Kievarin tulimenu -illallinen Wiinikellarissa.

Privaatisti ryhmille

Privaatisti oma hotelli, ravintola ja saunamaailma. Varaa ryhmällesi privaatti kokonaisuus palveluita. 

Majoitus

Valitse sopiva majoitus huviloista, houseboateista, maisemasviiteistä tai elämyshotellista. Katso kaikki vaihtoehtomme täältä.

Juhlat

Unohtumattomat juhlat kestikievaritunnelmissa. Räätälömme juuri teille sopiva juhlaohjelmat.
Lue lisää täältä!

Ravintola

Ravintola Piikatyttö, Kotaravintola Savon loitsu ja Laivaravintola Puijo palvelevat kesäaikaan päivittäin. Katso täältä aukioloajat, menut, tilat ja tee pöytävaraus!.

 

Ota yhteyttä Järvisydämelliseen ryhmämyyntiin ja suunnitellaan juuri teille sopiva tilaisuus!

myynti (at) jarvisydan.fi

Tilaa ryhmätilaisuuksiin keskittyvä uutiskirjeemme tästä!