Retki kansallispuistoon JOULU-TALVI

32,90 € / 16,45 €
Aikuinen / lapsi

Retki KAARNETSAAREEN

JOULU- JA TALVISESONGILLA 1.11.-5.4.2024 klo 10.00
Lähde retkelle lämmitetyssä reessä päivittäin klo 10.00. Lumikengät saa halutessaan mukaan. Saaressa pääset nauttimaan luontopoluista, tulistelusta ja nokipannukahveista tulen äärellä! Reitti kulkee läpi jäätyneen Saimaan, kohti Kaarnetsaarta. Tapaat oppaan Safaritalolla josta voit tarvittaessa vuokrata lämpimät talvivaatteet tai ottaa mukaan eväsrepun. Retkelle lähdetään rekikyydillä Järvisydämen rannasta. Kaarnetsaaresta löydät tulipaikan sekä luontopolun vaihtelevassa maastossa ja upeilla maisemapaikoilla. Lumiseen aikaan opas varaa kaikille myös lumikengät ja valmistelee tulet. Hiihtolomaviikoilla Saarikahvila palvelee päivittäin klo 11-15. Saarikahvilasta päivän keitto, lettuja, virvokkeita, kahvia ja muita herkkuja – tervetuloa!

Retken hinta 32,90€

Retki lähtee Järvisydämen satamasta klo 10.00 (ajoaika noin 20min) 
Retkiaika saaressa 45min (opas odottaa saaressa)
Paluukyyti lähtee klo 11.15 Kaarnetsaaresta (ajoaika noin 20min)

Varaukset kätevästi verkosta, retkeä edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä. Huom! Säänmukainen varustus.

 

Retki KANSALLISPUISTOon

KEVÄT- JA KESÄSESONGILLA

Retkelle voi ottaa mukaan koiran (muistathan, että koirat on pidettävä aina kytkettyinä). Lähde viettämään retkipäivää keskelle kauneinta Saimaata!

Huomioithan että Linnansaari on roskattoman retkeilyn kohde. Tämä tarkoittaa että puistossa ei ole jätehuoltoa ja omat roskat tulee tuoda tullessa pois. Biojätteen voit laittaa kompostikäymälään.

**Tähän retkeen voit käyttää lomaan sisältyvän aktiviteetin.

VARAA RETKI