Järvisydän DAY SPA

 Tervetuloa rentoutumaan uudistuneiden hoitojemme parissa! Hoitajmme ottavat teidät vastaan lempein käsin ja lämpimin kivin. Day Spa hoitolamme löydätte Järvikylpylästä, Saimaan rannalta. Varauksen voitte tehdä kätevästi uudistuneesta verkkokaupasta 24/7 tai kylpylästä puh. +358 20 729 1762 tai spa(at)jarvisydan.fi. Lahjakorttivarauksissa otattehan yhteyttä DaySpa’mme vastaanottoon (lahjakorteilla ei valitettavasti voi maksaa verkkokaupassa) ❤

Hinnasto: ma-la /su ja arkipyhähinta

DaySpa palvelee Kurun DaySpa tiloissa 5.-8.2.2023 Järvikylpylän vuosihuollon aikana.

 

Hieronnat

Lämminkivihieronta (osahieronta, 40 min) 92/ 112 €
Lämminkivihieronta (kokohieronta, 70 min) 132/ 152 €

Kehon lihaksia lempeästi, mutta tehokkaasti rentouttava hoito. Hoidossa käytettävien kivien lämpö vaikuttaa syvälle lihaksiin. Hoito sopii stressin lievitykseen, unettomuuteen, rentoutumiseen, hemmotteluun sekä henkisen hyvinvoinnin parantamiseen.

 

Savolainen päähieronta (30 min) 67/ 87 €
Savolainen päähieronta on rentouttava hoito, jonka juuret ovat syvällä Savon sydämessä. Hoidossa käsitellään pää, niska, hartiat ja olkavarret. Hieronta lievittää jännitystä ja stressiä sekä parantaa verenkiertoa.

 

Pulikkahieronta (osahieronta, 45 min) 86/ 106 €
Pulikkahieronta (kokohieronta, 60 min) 116/ 136 €

Pulikkahieronta on savolaiseen kansanperinteeseen pohjautuva lihaksia tehokkaasti rentouttava hieronta, joka tehdään lämmitetyllä ja öljytyllä pulikalla sivelevin ja pumppaavin liikkein. Pulikkahieronta rentouttaa lihaksia, sekä lihaskalvoja ja sillä on pitkäkestoinen stressiä poistava vaikutus.

 

Klassinen hieronta (osahieronta, 45 min) 72/ 92 €
Klassinen hieronta (kokohieronta, 60 min) 109/ 129 €

 Klassinen hieronta on hyvin vanha, perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsintehtyä, pehmeiden kudosten erilaista, liikkuvaa muokkausta – esimerkiksi painelua tai sivelyä. Hoito rentouttaa lihasjännityksiä ja rauhoittaa lihaskipuja, vähentää stressiä ja vilkastuttaa lihasaineenvaihduntaa. Klassinen hieronta sopii perusterveille.

 

Hemmotteleva hieronta (kokohieronta, 60 min) 112/ 132 €

Hoidossa kehon lihaksia käsitellään kevyemmän hieronnan avulla. Hoidossa keskitytään lihaskireyksien lempeään avaamiseen ja kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen.

 

Kasvohoidot

Ihanat, rentouttavat kasvohoidot joissa käytämme Unna Nordicin luonnonmukaisia, suomalaisia tuotteita. Tuotteet sisältävät raaka-aineita suomen luonnosta ja ne jättävät kasvoille raikkaan metsäisen tuoksun❣️

 

Virkistävä kasvohieronta (30 min) 67/ 87 €
Tämä hoito rentouttaa kokonaisvaltaisesti, parantaa ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Hoito sisältää ihon alkupuhdistuken ja kasvohieronnan. Hieronta toteutetaan ihoa kosteuttavilla ja ravitsevilla öljyillä.

 

Virkistävä kasvohieronta + päähieronta (60 min) 129/ 149 €
Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja kasvohieronnan ravitsevilla öljyillä. Ihoa virkistävän kasvohieronnan jälkeen toteutetaan lempeä päähieronta.

 

Nuoruuden lähteellä (75 min) 143/ 163 €
Kiinteyttävä ja ihoa uudistava BTB13 Effective Lifting Therapy hoitaa ihon ikämuutoksia, vahvistaa ihoa ja aktivoi sen solu-uusiutumista. Hoito sisältää vahvan konsentraatin patentoitua BTB13-yhdistettä, jonka sisältämät oroottihappo ja L-karnitiini ovat välttämättömiä solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle. Yhdiste uudistaa ja kiinteyttää ihoa, kirkastaa ihoa sekä suojaa oksidatiiviseltä stressiltä. Lisäksi hoito sisältää iholle välttämättömiä vitamiineja ja ubikinoni Q10, prebiootteja sekä peptidejä. Hoito edistää ihon kimmoisuutta, tasoittaa ihon väriä, kosteuttaa syvältä ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun.

 

Luonnonkauniina (45 min) 112/ 132 €
Ihoa tehokkaasti kosteuttava ja ihon kimmoisuutta lisäävä kasvohoito kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Hoito sisältää antioksidanttista BTB13-yhdistettä, joka suojaa ja puhdistaa ihosuoluja, kirkastaa ja heleyttää ihoa sekä vahvistaa ihon rakennetta, jolloin iho kykenee sitomaan paremmin kosteutta. Hyaluronihappo ja peptidit kosteuttavat ja täyteläistävät ihoa. B5-vitamiini kosteuttaa, rauhoittaa ja kirkastaa ihoa. Tehokosteuttava kasvohoito palauttaa ihon kimmoisa rakenteen ja nuorekkaan heleyden.

 

Spa-hoidot

Turvehoito vartalolle (60 min) 128/ 148 €
Hoidossa vartalo kuivaharjataan, jonka jälkeen lämmitetty turve levitetään koko vartalolle ja kääritään kääreisiin. Vaikutusajan jälkeen turve poistetaan suihkussa. Turvehoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja poistaa kehosta kuona-aineita. Oiva hoito esimerkiksi turvotusta vastaan. Hoidossa käytetään *suomalaista turvetta.

*Järvisydämen hoidoissa käytetään ähtäriläisen Lehtopeatin 100% suomalaista, puhdasta ja luonnollista hoitoturvetta. Koe hoitoturpeen terapeuttiset vaikutukset ja anna turpeen kosteuttaa, pehmentää, syväpuhdistaa ja virkistää kehoasi.

 

Kosteuttava hoito vartalolle (60 min) 112/ 132 €
Hoito aloitetaan vartalon kuivaharjauksella, jolla kuoritaan vanha ihosolukko pois ja aktivoidaan pintaverenkierto. Kuorinnan jälkeen levitetään kosteuttava naamio koko vartalolle. Naamion vaikuttaessa nautit rentouttavasta päähieronnasta. Vaikutus ajan jälkeen loppu naamio imeytetään rentouttavin hierovin liikkein koko vartalolle, mikä tehostaa naamion imeytymistä. Hoito kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa.

 

GUA SHA -hoito (45 min) 86/ 106 €
GUA SHA -hoito (60 min) 116/ 136 €

Guashahoito irrottaa lihaksiin liimautuneita lihaskalvoja, lievittää kipua, elvyttää aineenvaihduntaa, tasapainottaa kehontoimintoja, parantaa erilaisia vaivoja sekä lisää ja elvyttää energian virtaamista kehossa! Hoito edistää kehon palautumista ja toipumista, pintaverisuonten uusiutumista ja tukosten aukeamista. Erittäin tehokasta käsittelyä urheiluvammoihin sekä tuki- ja liikuntaelin sairauksiin! Mm. jännitys niska, juoksijan polvi, penikkatauti, tennis- ja golf kyynärpää, rannekanavan oireyhtymä, jännetuppitulehdus jne… Kun elimistö pääsee eroon ”roskasta” elintoiminnot tehostuvat ja keho pääsee hyödyntämään paremmin ravintoaineita.  Hoito puhdistaa kehoa kuona-aineista ja vanhasta verestä, lievittää lihas- nivel- ja jännekipuja Parantaa verenkiertoa! Tehostaa ruuansulatuskanavan ja sisäelinten toimintoja!

 

Parihoidot

Parihoito on ihana yhteinen hetki arjen yläpuolella – kuin miniloma ja irtiotto arjesta keskellä kaunista Saimaata ja luontoa! Yllätä rakkaasi, tai ystäväsi yhteisellä laatuajalla juhlan kunniaksi, tai keskellä kiireisintä arkea. Voitte valita minkä tahansa saman pituisen hoidon palveluvalikoimastamme, tai tutkia alapuolella olevaa listausta ehdotuksistamme. Teillä voi olla samat, tai eri hoidot, mieltymyksenne mukaan.
 
Parihoidoissa pääsette kokemaan hoitonautinnon yhteisessä hoitohuoneessa.
 

Kehon lihaksia lempeästi, mutta tehokkaasti rentouttava hoito. Hoidossa käytettävien kivien lämpö vaikuttaa syvälle lihaksiin. Hoito sopii stressin lievitykseen, unettomuuteen, rentoutumiseen, hemmotteluun sekä henkisen hyvinvoinnin parantamiseen. Side by side hieronta, isossa kahden hengen huoneessa.

 

Pulikkahieronta kahdelle (45 min) 172/ 192 €
Pulikkahieronta kahdelle (60 min) 232/ 252 €
Osavartalohieronta. Pulikkahieronta on savolaiseen kansanperinteeseen pohjautuva lihaksia tehokkaasti rentouttava hieronta, joka tehdään lämmitetyllä ja öljytyllä pulikalla sivelevin ja pumppaavin liikkein. Pulikkahieronta rentouttaa lihaksia, sekä lihaskalvoja ja sillä on pitkäkestoinen stressiä poistava vaikutus. Side by side hieronta, isossa kahden hengen huoneessa.

 

GUA SHA -hoito kahdelle (45 min) 172/ 192 €
GUA SHA -hoito kahdelle (60 min) 232/ 252 €

Gua Sha – hoito on yksi suosituimmista hoidoistamme. Siinä rentouttavan Spa-hoidon keitaat avautuvat jättäessänne kaiken kiireen taaksenne. Ammattilaisen hoitavat kädet yhdistettyinä rentouttaviin Gua Sha – kivillä toteutettaviin hierontaliikkeisiin, jotka laukaisevat jännitystiloja ja kireyksiä niin lihaksissa kuin mielen alueella.

 

Erinomaisia hoitoja, kun tarvitsette irtiottoa arjesta, rentoutumista, lämpöä tai hetken yhteistä aikaa.
Pieni hetki yhteiseen  rentoutumiseen.

 

 

Ryhmähoito

Hemmotteleva kasvohoito ryhmälle (30min) 65/ 85 €/ hlö
Hamam-saunamme miedossa lämmössä voitte jakaa yhteisen hoitoelämyksen itse toteutettavassa kasvohoidossa asiantuntijan opastuksella. Kasvohoitoon sisältyy omatoiminen ihon alkupuhdistus, kuorinta ja hunajanaamio. Hunaja ravitsee ihoa monipuolisesti, ehkäisee ryppyjä ja juonteita sekä hillitsee iholla olevia tulehduksia.

Valittavissa yksi naamio / ryhmä. Ryhmäkoko min. 4 hlö.

 

Detox jalkakylpy + hemmotteleva kasvohoito ryhmälle (45min) 79/ 99 €/ hlö
Hamam-saunamme miedossa lämmössä voitte jakaa yhteisen hoitoelämyksen. Detox poretablettien tehokas antioksidanttinen koostumus puhdistaa, virkistää ja vähentää stressiä. Jalkakylvyn sisältämät aktiiviset ainesosat syväpuhdistavat ja kosteuttavat jalkoja. Kasvohoitoon sisältyy omatoiminen ihon alkupuhdistus, kuorinta ja hunajanaamio. Hunaja ravitsee ihoa monipuolisesti, ehkäisee ryppyjä ja juonteita sekä hillitsee iholla olevia tulehduksia.

Ryhmäkoko min. 4 hlö.

 


Elämyshoidot
Hoitopaketit

Lämminkivihieronta & savolainen päähieronta (70 min) 154€/ 174€
Hoitokokonaisuudessa yhdistyvät lämpimien kivien lempeä hieronta, sekä päähieronnan rentouttava vaikutus. Hoitoon sisältyy osahieronta lämpimien kivien avulla toteutettuna, sekä perisavolainen päähieronta.

 

Turvehoito vartalolle ja Pulikkahieronta (90 min) 209€/ 229€
Tämän hoitokokonaisuuden myötä tunnet, kuinka aineenvaihduntasi vilkastuu, ihosi on kuulas ja syväpuhdistunut ja olosi on kokonaisvaltaisen rentoutunut. Hoidon aluksi ihollesi levitetään lämmin turvenaamio, joka pestään pois vaikutusajan jälkeen. Tämän jälkeen toteutetaan pulikkahieronta osahierontana. Tule toteamaan, kuinka syvärentouttava vaikutus perisavolaisella turpeella ja järvisydämellisen ainutlaatuisella pulikkahieronnalla voikaan olla kehollesi ja mielellesi ❤️

 

Pulikkahieronta & savolainen päähieronta (75 min) 148/ 168 €
Tässä hoitoyhdistelmässä pääset tutustumaan perisavolaisiin hierontatapoihin. Pulikkahieronta on ainutlaatuinen hoitokokemus, jonka pääsee kokemaan vain Järvisydämessä. Hierontahoito toteutetaan perinteistä piirakkapulikkaa hyödyntäen hieroen kehoa lempeän tehokkaasti. Hoitokokonaisuuden kruunaa aito savolainen päähieronta.

 

Kasvo- ja päähieronta (60 min) 129/ 146 €
Aisteja hivelevä, syvästi rentouttava elämys.
Virkisty pienellä arjen irtiotolla kasvohieronnan ja Savolaisen päähieronnan, yhdistelmähoidon avulla.
Virkistävä kasvohieronta sisältää ihon alkupuhdistuksen sekä ihoa aktivoivan hieronnan. Kasvojen lihasten jännitykset helpottuvat, jolloin olosta tulee kevyt ja rentoutunut. Hoidon kruunaa Savolainen päähieronta, jossa käsitellään pää, niska, hartiat ja olkavarret.

 

 

 

Varaaminen

Day Spa on avoinna Järvikylpylän aukioloaikojen mukaan.

Hoitovaraukset: verkkokaupasta, puhelimitse +358 20 729 1762 tai spa(at)jarvisydan.fi

Varaathan hoitosi ennakkoon.

Peruutuksen voi tehdä kuluitta 24 tuntia ennen hoidon alkua, tämän jälkeen perutuista hoidoista veloitamme 100% varatun hoidon hinnasta.

Otathan mahdolliset vasta-aiheet huomioon ennen hoidon varaamista

Joissakin tilanteissa on parempi välttää hoitoja, koska siitä saattaa olla terveydellistä haittaa.

Tällaisia riskitilanteita ovat:

Tarttuvat taudit tai infektiot (mm. flunssa), laskimotukokset, pahanlaatuiset kasvaimet, spastiset halvaukset, hemofilia (verenvuototauti), ihotaudit, tuoreet vammat tai iskut kudoksiin, suurentuneet imurauhaset, tyrä tai sydämentahdistin.

Raskaana olevalle ei suositella kokovartalon turvehoitoa.

Useimmiten edellä mainitut riskitilanteet tulee huomioida hoidoissa, mutta ne eivät välttämättä ole esteenä hieronnalle. Epävarmoissa tilanteissa suositellaan turhien riskien välttämistä.