Järvisydän Lake Spa

Oletko vieraillut yhdessä Suomen ainutlaatuisimmista kylpylöistä?

Järvisydämen uniikki järvikylpylä erottuu luonnonläheisellä designillaan, jossa on hyödynnetty luonnon tarjoamia omia elementtejä ainutlaatuisen tunnelman sekä kylpyläelämyksen luomiseksi. Luonnonläheisyys ei näy pelkästään kallioon louhitun kylpylän yleisilmeessä, sillä kylpylän energiaratkaisuissa on hyödynnetty järvi- & maalämmön lisäksi aurinkoenergiaa. Järvisydämen Lake Spa edustaa kestävän kehityksen ja ekologisuuden tulevaisuutta omalla vastuullisella esimerkillään. Edellä mainittujen asioiden lisäksi Lake Spa tarjoaa kävijöilleen unohtumattoman kokemuksen sen kokonaisvaltaisten sekä rentouttavien hyvinvointipalveluiden myötä.

Kylpemistä savolaisittain Saimaalla

Järvikylpylä sijaitsee nimensä mukaisesti järven rannalla, Saimaalla Ahvenlahden pohjukassa. Heti Järvisydämeen saapuessa avautuu näkymät Haukivedelle, missä Järvikylpylä ulkoaltaineen sulautuu ympäröivään järviluontoon. Rantakallion sisään louhittu Järvikylpylä on Järvisydämen kaikkien ydinpalveluiden lähettyvillä, vain lyhyen kävelymatkan päässä päärakennuksen vastaanotosta, ravintolapalveluista ja majoituksista. Kylpylässä vierailijoita palvelee vastaanottoaulan kahvila ja ylätasanteen allasbaari. Valikoimasta löytyy virkistäviä kylmiä juomia, talon omia smootheja ja vuodenajan mukaan vaihtuvat mocktailit. Kylpylässä on aina tarjolla makuvesiä sekä myös naposteltavaa ja pikku suolaista, jotka sisältyvät kylpylälipun hintaan.

Järvisydämen Järvikylpylä toivottaa vieraat tervetulleeksi vuoden jokaisena päivänä. Lähes kaikkiin majoitusvaihtoehtoihin sisältyy ainutlaatuinen kylpyläkokemus valmiina pakettina. Kylpylässä vierailee myös paljon päiväkävijöitä ja vilkkain kävijäpiikki sijoittuu eritoten viikonlopulle lauantai iltapäivään. Päiväkävijöitä, jotka eivät majoitu Järvisydämessä pyydetään saapumaan kylpylään viimeistään klo 14.00. Näin kaikki pääsevät rauhassa nautiskelemaan kylpemisestä, eikä kylpylään synny ruuhkaa tai kylpylän norppakivet ole varattuina.

Järvikylpylässä on yhteiskäytössä miehille ja naisille 6 erilaista saunaa ja 5 allasta. Usein kuvissa esiintyvästä kiertovesialtaasta löytyy hierovia suihkuja ja sydänluola. Kiertovesialtaan virtauksen ollessa päällä voi uida polskia myötä – ja vastavirtaan kuin Saimaannorppa konsanaan. Kylpylässä on erikseen Savolaisen bumerangin muotoinen poreallas, josta käsin voi katsoa ylös ympärilleen sekä hahmottaa järvikylpylän uniikkia sisustusta. Perheen nuorimmille on suunnattu lastenallas vesiputouksineen ja liukumäkineen sekä pallojärvineen.

Järvikylpylä ei olisi nimensä veroinen ilman mahdollisuutta pulahtaa ulkovesialtaassa. Järvikylpylän kahdessa ulkovesialtaassa virtaa luonnollinen ja aito Saimaan järvivesi. Altaiden lämpötila vaihtelee vuodenaikojen mukaan, eikä niitä erikseen lämmitetä. Talvi- ja avantouimareille on siis mahdollisuus pulahtaa virkistävässä järvikylvyssä.

Kylpylän eri yksityiskohdat herättävät uteliaisuutta ja mielenkiintoa. Uteliaisuudesta puhuttaessa esiin astuu jo edellä mainitut norppakivet. Kylpylässä vierailijoita odottaa kolme kappaletta lämmitettyjä norppakiviä, joiden päällä voi rennosti oleskella. Voit tällä tavoin päästä hieman käsiksi Saimaannorpan sielunmaisemaan. Luonnonmukaista hoitoa iho- ja hengitysongelmiin tarjoaa kylpylän suolahuone, jossa merisuolan terveyttä edistävät mineraalit hellivät elimistöä. Puhdistautumisesta huolehtii neljä erilaista suihkua sisältävä eksoottinen Asta-myrskysuihkuhuone, joka huuhtoo merisuolan ja löylyjen tuoman hien mukanaan.

Tässä kuvatekstiä. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui.

Romanttinen iltakylpylä

Romantiikkaa vaaliville vieraille iltakylpylä on elämyksenä unohtumaton. Iltakylpylään pääsee ennakkovarauksella yli 18-vuotiaat asiakkaat. Eksklusiivisesti aikuisille suunnattu Iltakylpylä kutsuu viettämään paremman puoliskon kanssa tunnelmallista laatuaikaa. Kahdenkeskisestä ajasta voi nauttia kynttilöiden loisteessa kaikessa rauhassa, samppanjaa siemaillen sekä keittiömestarin herkkuja maistellen. Iltakylpylässä rentoudutaan pitkän kaavan mukaan saunoissa ja kylvyissä. Tunnelmallisen kylpyläkokemuksen kokonaisvaltaiseen elämykseen kuuluu yhdessä tehty hemmotteluhoito – Kalaharin kultaiset kollageeni silmänalusnaamiot.

Luontoyhteys – Ekologisuuden edelläkävijä

Vastuullisuus, kestävä kehitys sekä ekologisuus ovat merkittävässä roolissa Järvisydämen arvomaailmassa. Järvisydämen Järvikylpylän kaikki rakennusmateriaalit ovat luonnonläheisiä; Saimaan järvivettä ulkoaltaissa, luonnonkiveä ja yli 500 vuotta vanhoja uppotukkeja. Kylpylän lämmityksessä on otettu vastuullisuus huomioon ja lämmitys tapahtuu ekologisesti järvi-/maalämmöllä sekä aurinkoenergialla.

Suomen ekologisimmassa kylpylässä aurinkoenergiaa käytetään pääasiallisena energianlähteenä vuodessa kuuden kuukauden ajan. Aurinkoenergian käyttö sähköntuotannossa painottuu huhtikuusta aina syyskuun lopulle saakka. Auringon paistaessa aurinkoenergian käyttöä jatketaan myös lokakuussa. Aurinkoenergialla pystytään tuona aikana kattamaan 75 % koko kylpylän energiankulutuksesta.

Järvikylpylän lämmöntuotannossa hyödynnetään maalämpöä. Talvella lämpöä saadaan syvältä maaperästä ja kesällä järviveden lämmetessä lämpöä varastoidaan lämpimästä järvivedestä takaisin maaperään. Kylpylässä olevien tulisijojen tuottamaa lämpöä varastoidaan ja tätä lämpöä hyödynnetään suihkuveden lämmityksessä. Yksi erittäin tärkeä osa ekologisuutta on veden lämpötilan pitäminen maltillisena. Kaikissa sisäaltaissa virtaa noin 31 asteinen vesi.

Kylpylän uima-altaiden vedenpuhdistuksessa yhtenä osana hyödynnetään infrapunavaloa, jonka ansioista kemiallisten aineiden käyttöä uintivedenpuhdistuksessa on pystytty vähentämään. Joutsenmerkin mukaisesti kylpylän valaistuksessa käytetään liiketunnistimella toimivia LED-lamppuja.

Day Spa – hemmotteluhoito ja hierontaa

Kehon lihaksia lempeästi, mutta tehokkaasti rentouttava lämminkivihieronta. Lempeässä ja rentouttavassa hoidossa käytettävien kivien lämpö vaikuttaa syvälle lihaksiin. Hieronta rauhoittavassa ympäristössä tasapainottaa kehon & mielen, edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä jättää hemmoteltavalle rentoutuneen olotilan.

Järvisydämen Day Spa tarjoaa monta vaihtoehtoa hemmotteluun ja kehon kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen. Miltä kuulostaisi lämminkivihieronta, savolainen päähieronta tai eksoottinen Gua Sha-hoito? Day Spa hieronnat tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden rentouttaa lihaksia ja lihaskalvoja päivän aktiviteeteista. Hierontojen tarkoituksena on auttaa poistamaan elimistöstä erilaisia kireyksiä & jännitystiloja sekä tuomaan myönteisiä vaikutuksia esim. stressin ja unettomuuden hoitoon.

Day Spa:n valikoimaista voi rakentaa itselleen mieluisan hemmottelupaketin. Voit varata yhteisen hoitopaketin parin tai ryhmän kanssa. Hoitopaketeissa on mahdollista yhdistellä useampia hemmotteluhoitoja ja hieronnan kylkeen voi esim. valita turve- tai kasvohoidon. Itsensä hemmotteluun sopii rentouttavat kasvohoidot, joissa käytetään Unna Nordicin luonnonmukaisia, suomalaisia tuotteita. Tuotteet sisältävät raaka-aineita suomen luonnosta ja ne jättävät asiakkaan kasvoille raikkaan metsäisen tuoksun.

Löylyjä jokaisen makuun

Järvikylpylän saunavalikoimasta löytyy kaiken kaikkiaan 6 erilaista saunaa löylyistä nautiskeluun. Jokaisen saunan tunnelma ja lämpötila eroaa keskenään toisistaan. Tämä tuo mukanaan mahdollisuuden kokeilla saunojen ominaisuuksia sekä löytää itselleen mieluisimmat löylyt. Saunan kokonaisvaltaiset vaikutukset hyvinvointiin ovat useiden tutkimusten mukaan kiistattomat, joten savolaiseen saunamaailmaan tutustuminen on jo itsessään hyvinvoinnin edistämistä.

Uppotukkisauna on kaikkein perinteikkäin sauna. Saunan pitkillä lauteilla voit vaikka heittäytyä pitkällesi ja kuunnella suuren kiukaan kuiskauksia. Lämpötila on noin 70 celsiusastetta.

Hamamissa viihtyy, vaikka pidemmänkin ajan istuen tai köllötellen lämmitetyillä penkeillä ja nauttien miedommasta lämmöstä. Penkkien lämpötila on noin 40 celsiusastetta.

Höyrysauna kutsuu nautiskelemaan pehmeistä löylyistä marmoripenkeillä. Lämpötila on noin 55 celsiusastetta.

Infrapunasaunan terveysvaikutuksista nautit vielä kylpyläloman jälkeenkin. Lämpötila on noin 45 celsiusastetta.

Kivisauna kutsuu kovempien löylyjen ystäviä. Lämpötila on noin 85 celsiusastetta.

Maisemasauna sijaitsee kylpylän toisessa kerroksessa. Isoista lasi-ikkunoista voit seurata Saimaan alati vaihtuvaa järvimaisemaa. Lämpötila on noin 70 celsiusastetta.

Järvisydämellisesti tervetuloa kylpemään & saunomaan Järvikylpylään,