Kuru Signature Sense to Harmony -aromahieronta 90 min.

Sense to Harmony -aromahieronta (90 min).

Aromahieronta on kokonaisvaltainen luontaislääketieteellinen hoitomuoto, jossa tehdään hoitavaa hierontaa eteerisillä öljyillä. Aromaterapiassa käytettävät eteeriset öljyt erotetaan kukkien, puiden, pensaiden, hedelmien ja yrttien haihtuvista aineosista, esimerkiksi höyrytislaamalla ja kylmäpuristamalla. Eteerisillä öljyillä on useita fyysisesti ja psyykkisesti vaikuttavia ominaisuuksia. 

Ihanan tuoksuiset öljyt vaikuttavat kehoon ihon, hengityksen ja hajuaistin kautta. Ihon kautta eteeriset öljyt imeytyvät pieninä määrinä veren- ja lymfakiertoihin sekä hermostoon. Hengityksen kautta öljyt vaikuttavat hengityselinten limakalvoilla ja hajuaistimuksien myötä öljyt vaikuttavat aivojen tunnekeskukseen.

Aromahieronnassa eteeriset öljyt hierotaan rauhoittavilla otteilla ihoon. Imeytyessään ihon kautta lymfaverenkieroon öljyt leviävät koko elimistöön ja tasapainottavat kehoa. Aromahieronta voi helpottaa lihas- ja nivelsärkyjä, rentouttaa, helpottaa unensaantia, nopeuttaa aineenvaihduntaa tai halutessa virkistää.

Tässä hoidossa saat nauttia hellästä hieronnasta sekä ihanista tuoksuista. Hyvin suositun hoidon vaikutuksista kiittävät sekä kehosi että mielesi.

Kuru Signature -hoidot on suunniteltu kokonaisvaltaiseen rentoutukseen ja stressin poistoon. Valikoimasta löydät klassisia hoitoja, jotka vievät lomasi rentouttavan vaikutuksen seuraavalle tasolle. 

Hoitava kosketus, kuuma kivet ja laadukkaat tuotteet vievät sinut syvälle rentoutumisen tilaan. Rauhallisessa ja tyylikkäässä spassamme hemmotellaan kehon lisäksi myös mieltä.
Kaikkiin hoitoihin kuuluu höyrysaunan käyttö hoidon yhteydessä sekä virvoketarjoilu.

Sense to Harmony -aromahieronta (90 min) 245 €