Tulikeittiö

Uusi, juuri valmistunut Tulikeittiö on ravintolamme sydän, jossa viemme Sinut makumatkalle Saimaan vesille ja itäsuomalaisiin metsiin. Tulikeittiössä valmistuu nautittavaksenne illallinen, jossa huomioimme paitsi paikallisuuden ja kotimaisuuden, myös sesongit ja perinteet. Tarjolla on aina mm. alueen kalastajien ja metsästäjien antimia, avotulella valmistettuna. Tulikeittiön ehdoton sydän on elävä tuli, jonka ääreltä kokit tarjoavat Sinulle herkullisen illallisen.

Tervetuloa nauttimaan Tulikeittiön antimista ja toistenne seurasta! 

Kattausajat 18.00, 19.00, 20.30

Kievarin Tulimenu illallispöytävaraukset siirtyvät automaattisesti Tulikeittiöön. 

 

TULIKEITTIÖN MENU

Tulikeittiön alkuruoan tarjoilemme pöytiin. Alkuruokalajitelmassa on aitoja savolaisia makuja tarjoiltuna kylmänä, mm lihaa ja kalaa, sekä kasviksia. Tuoretta leipää ja kirnuvoita.

Lämpimänä ruokana tarjoilemme sekä Saimaan kalaa että lähimetsien ja lähitilojen riistaa ja lihaa, yhdessä lämpimien ja kylmien lisäkkeiden kera. Lämpimän ruuan kokkimme tarjoavat suoraan avotulen ääreltä Tulikeittiöstä. Emme ajattele lämpimän ruuan tarjoilua buffet-pöytänä, vaan mahdollisuutena saada tarjoilla sinulle herkullista lähiruokaa suoraa sitä valmistaneilta kokeilta ja suoraa avotulelta – upeasta Tulikeittiöstämme.

Jälkiruoka viimeistellään Tulikeittiössä ja tarjoillaan teille pöytään.
Valkosuklaata, karpaloa ja omenaa, –tarjoillaan karamellisoidun paikallisen Jorma-ohracrumblen kanssa.

Menun hinta 59,90€
Lapset 5-12v. 15€/ hlö
Lapset alle 4v veloituksetta

Nauti sastamalaisen Herkkujuustolan kypsytettyjä juustoja metsäsienihillokkeen kera! Juustot tarjoillaan pöytäänne ennen jälkiruokaa. Juustolautanen kahdelle lisähintaan 13,90€

Kaikki ruoat ovat laktoosittomia – saatavilla myös gluteenittomina. 
Menu saatavilla myös vegaanisena. Ilmoitathan erityisruokavaliot ennakkoon.