SaimaaHolidaylla on Joutsenmerkki

Ympäristö ja sen vaaliminen on meille erittäin tärkeää. Luonto on otettu huomioon toiminnassamme aina, toimimmehan upeassa Linnansaaren kansallispuistossa, Saimaannorpan kotivesillä. Panostuksestamme ympäristöasioihin kertoo myös meille 2018 myönnetty pohjoismainen ympäristömerkki. Joutsenmerkki viestii siitä, että tämä paikka on juuri niin ympäristöystävällinen kuin sen pitääkin olla.

Ympäristöystävällisyys on läsnä lomakeskusten jokapäiväisessä arjessa, vaikka se ei aina näkyisikään ulospäin. Lämmitys tuotetaan maalämmöllä sekä aurinkoenergialla. Siivouksessa käytetään ympäristömerkittyjä tuotteita. Kierrätys on kokonaisvaltaista ja myös huoneissa ja huviloissa on asiakkaidemme mahdollista kierrättää jätteet. Ravintoloissa tarjoiltava ruoka on vastuullisesti tuotettua ja pääraaka-aineiden alkuperästä kerrotaan asiakkaille ravintolan menujen esittelyjen yhteydessä.

Henkilökuntamme on saanut koulutusta ympäristöystävällisistä toimintatavoista sekä Joutsenmerkistä, ja se on ollut mukana muutoksessa yhä kestävämpien toimintatapojen kehittämisessä. Joutsenmerkki ohjaa työtämme niin, että voimme kehittää ympäristönäkökulmaa kokonaisvaltaisesti yrityksessämme.