Privaatisti oma hotelli, risteily, ravintola ja saunamaailma.

Varaa ryhmällesi privaatti kokonaisuus palveluitamme. 

 

Kotasviitit

Majoitu 2020 avatun Kotahotellin 2-4 hlön sviiteissä. Tunnelmallisessa Kotasviitissä on iso kattoikkuna ja takka. Kotasviitit soveltuvat niin romanttiselle lomalle kahdestaan, kuin ryhmille jolloin voit varata koko kodan.

Saunamaailma

Saunaemäntämme hoivissa savusaunassa, immeisen keittopadassa, Riihi- ja Hakosaunoissa sekä Höyryluola-Immessä löylyttelee kerralla jopa 70 hengen ryhmän. Lue lisää..

 

 

Varaa oma hotelli

Kotahotelli sopii erityisen hyvin yhteisöllisiin kokoontumisiin mm. yrityksille, yhteisöille ja perheille. Voit varata koko kodan omaan käyttöön. Yhdessä kodassa on 7 huonetta (6 x 2hh ja 1 x 4hh). Yhteisessä tilassa voitte kokoontua rennosti kokoustamaan tai viettämään iltaa. Katso alta Kotahotellin virtuaaliesittely.

 

Lähde risteilemään

Vietä mukava hengähdystauko vesillä! Linnansaaren kansallispuiston saaristoon pääsee niin isolla laivalla kuin nostalgisilla puuveneillä. Jokaiselle ryhmäkoolle löytyy sopiva alus, isoimmissa myös anniskelu ja illallismahdollisuus. Maisemaristeilyt alk. 20€/ hlö. 

Pyydä ryhmämyynnistä juuri teille sopiva retki!

 

Kotaravintola Savon loitsu omalle ryhmälle

Intiimi 24 paikkainen kotaravintola soveltuu erinomaisesti ryhmille. Tunnelmallinen Kotaravintola tarjoaa puitteet ikimuistoiselle illalliskokemukselle. Alkuappeet ja jälkimakiat tarjoillaan pöytiin. Piäsyömingit valitaan tulen äärestä olevista padoista. Katso menu!

 

Rentoudu oman porukan kesken Saunamaailmassa

Savolainen saunamualimamme sisältää tunnelmallisen savusaunan, immeisen keittopadan eli Huljun, Riihi- ja Hakosaunat sekä Höyryluola-Immen. Savusaunaamme mahtuu 30 henkeä ja Riihi- ja Hakosaunaan, Höyryluolaan sekä Huljuun kuhunkin 10 ihmistä. Lisäksi saunamualimaan kuuluu kallion kuppeen saunalaavu vilvoittelua tai pienen huikopalan nauttimista varten sekä ulkoterassi. Kesäisin voit pulahtaa Saimaan vilvoittaville aalloille ja talvella päivittäin avoinna olevaa avantoon.

 

Ota yhteyttä Järvisydämen ryhmämyyntiin

myynti.jarvisydan@saimaaholiday.net

Suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus.
Järvisydämellisesti tervetuloa!

 

 

Kotahotellin virtuaaliesittely