Talvisesonki 15.1.-5.4.

Järvisydämen talvi

Talvikaudella suosituimpia majoituksiamme on takalliset Maisema- ja Kotasviitit, Kurun villat sekä omalla lämmitetyllä ulkoporeammeella varustetut Metsä- ja Panoramasviitit.

Talven lomalla suosittelemme ulkoilua jääreitillä retkiluistellen tai käyntiä Linnansaaren kansallispuistossa rekikyydillä. Näistä molemmat voit valita esimerkiksi aktiivilomaan tai kylpylälomaan! Kylpylässä kannattaa pulahtaa talvella ulkoaltaaseen, jossa virtaa Saimaan järvivesi.

Tervetuloa nauttimaan talvesta Järvisydämeen ja Saimaalle!

Katso kaikki lomapaketit täältä

Järvisydämellinen hiihtoloma

18.2.-12.3.2023

Hiihtolomaviikoilla 8-10 Järvisydämestä löytyy aktiviteetteja sekä hemmottelua koko perheelle.
Nauti luonnosta, kylpylän hellivästä lämmöstä ja herkullisesta ruuasta. Kaikki aktiviteetit, kylpyläpalvelut sekä ravintolapalvelut ovat varattavissa myös ilman majoitusta. Voit siis vierailla Järvisydämessä myös päiväretkellä! 

Lue lisää hiihtolomaviikkojen ohjelmasta

Järvisydän suurella sydämellä

Järvisydän suurella sydämellä tuo Suomen eturivin artisteja esiintymään Järvisydämeen. Kevään 2023 illat tarjoilee komediaa ja stand upia. Esiintyjät aloittavat klo 17.00 tunnelmallisessa Wiinikellarissa. Esitysten jälkeen on mahdollista nauttia Kievarin tulimenu illallista, kotaillallista tai Chef's menu Ravintola Solitaryssa.

12.2. Stand UP! Heli Sutela & Krisse Salminen
19.3. Stand Up! Jaakko Saariluoma
23.4. Jarkko Tamminen show

Lue lisää

Katso talven aktiviteetit