Nature Hotel & Spa Resort Järvisydän

Me Järvisydämen talon piikatyttöset ja renkipojjaat kutsumme teidät vieraaksemme Saimaan rannalle, Linnansaaren kansallispuiston kupeeseen. Meiltä Järvisydämestä löydät elämyslomat ympäri vuoden majoituksineen, syöminkeineen, saunoineen ja luonto-ohjelmineen. Elämyshotellin lisäksi meillä majoitut mukavasti tasokkaissa huviloissa, erilaisissa huoneissa ja sviiteissä sekä rentoudut uniikissa Järvikylpylässä.

Aikuisille varatusta Kuru Resortista löydät upeat villat ja huoneet erittäin rauhallisella sijainnilla sekä palkitun Ravintola Solitaryn.

Juuremme sijoittuvat vuoteen 1658 saakka, joten tarinaa riittää kerrottavaksi vieraillemme yllin kyllin! Järvisydämellisesti tervetuloa hemmoteltavaksi Saimaan rannalle Nature Hotel & Spa Resort Järvisydämeen.

Lahjakauppa

Ikimuistoiset lahjat löytyvät Järvisydämen lahjakaupasta! Muista rakasta, perheenjäsentä tai kollegaa unohtumattomilla elämyksillä. 

  • Kurun lomapaketit aikuisille.
  • Hemmottelulomat Järvisydämessä.
  • DaySpa hoidot
  • Illalliset Järvisydämessä ja Solitaryssa
Lahjakauppaan

Järvisydämelliset tarjoukset

Tarjous

Viivy pidempään KURUssa alk. 153€/ yö, min 3 yötä

Viivy pidempään ja nauti edullisemmista hinnoista! Varaa min. 3 yön loma ja majoitut edullisemmin. Hinta ALK. 153€/ yö (min 3 yötä). Kuru Basic sisältää majoituksen ja aamiaisen toimitettuna huoneeseen. Voit myös valita aamiaiseksi buffet aamiaisen Järvisydämessä. Tarjous voimassa VAIN VERKKOKAUPASSA. Vain uusille varauksille. Edullisin hinta su-pe välillä. Viivy pidempään hinnoilla majoitut edullisemmin ympäri vuoden. (KURUBB3)
Tarjous

Viivy pidempään alk. 120€/ yö. min 3 yötä.

Viivy pidempään ja nauti eduista! Varaa min. 3 yön loma ja majoitut edullisemmin. Hinta ALK. 120€/ yö (min 3 yötä). Tarjous sisältää majoituksen ja buffet aamiaisen. Muut lisäpalvelut oman maun mukaan. Kesällä suosittelemme vierailua Linnansaaressa sekä aktiviteetteja kesäisessä luonnossa. Tarjous on voimassa VAIN VERKKOKAUPASSA. Varaukset ajalle 21.6.-31.12.2024. Vain uusille varauksille. Edullisin hinta su-pe välillä. (BB7)
Tarjous

Äkkilähtö

Varaa äkkilähtö! Kylpylälomat alk. 240€/ 2hh, kun saavut 3 vuorokauden sisällä. Äkkilähtö sisältää majoituksen, aamiaiset, sisäänpääsyn kylpylään tai oman poreammeen käytön sekä aktiviteetin. (LM)
Tarjous

Äkkilähtö Kuru Resort

Varaa äkkilähtö upeaan Kuru Resortiin! Äkkilähtö Kuruun 290€/ 2hh, kun saavut 3 vuorokauden sisällä. Äkkilähtö sisältää majoituksen saunallisissa Kurun Villoissa tai uusissa Lake Suite -huoneissa, aamiaiset sekä ohjatun rentoutustunnin 1h/ hlö. (KURULM)
Tarjous

Early bird -Kuru Resort -15%

Nappaa early bird tarjous ja varaa kesän lomat Kuru Resortiin nyt -15%. Early bird loma sisältää majoituksen villassa, villaan toimitetut aamiaiset sekä päivittäisen ohjatun rentoutustunnin Lazy space tilassa (1 tunti/ hlö/ majoitusvuorokausi). Early bird hinta on voimassa verkkokaupassa min. 3kk päähän tehtäviin varauksiin. (KURUE)
Tarjous

Ennakkovaraajan etuhinnat -15%

Varaa lomasi hyvissä ajoin ja hyödynnä ennakkovaraajan etu! Kaikki kylpylälomat -15% kun varaan min. 3kk ennen saapumista. klikkaa linkistä verkkokauppaan ja varaa kesän lomat jo nyt! (ESPAH)
Näytä lisää

Linnansaaren kansallispuisto

Linnansaaren sokkeloinen saaristo satoine saarineen on saimaannorpan ja sääksen koti.

M/S Puijolla pääset Linnansaareen päivittäin klo 10.00, 14.00 ja 18.00. Voit retkeillä saaressa 45min ja palata jo seuraavalla laivalle takaisin, tai viettää pidemmän retkipäivän saaressa.

Norpparetket nostalgisella puuveneellä päivittäin klo 10.00. Varaa norpparetki täältä!

Lue lisää ja varaa paikka

Rantasaunat

Varaa nyt privaatti rantasauna Kurussa ja pulahda virkistävään Hietalampeen.  Saunat sijaitsevat Kurussa (vain 800m Järvisydämestä).

Saunavuoroon sisältyy:

  • sauna
  • ulkoporeamme
  • uimalaituri 
  • Hinta 49€/h
Varaa sauna

Kuru Resort ja Ravintola Solitary

Kuru Resort sijaitsee 800m Järvisydämestä. Kurusta löydät upeat villat ja Suomen 30. parhaimmaksi ravintolaksi valitun Ravintola Solitaryn. Kuru Resort on ainoastaan aikuisille. 

Tutustu Kuruun ja Solitaryyn

Omistajaksi Järvisydämeen

Järvisydämen Kelohuviloiden omistajana lomailet Järvisydämessä omakustannuksella ja sinulla on mahdollisuus vuokratuottoon sekä nautit omistajan mahtavista eduista Järvisydämen monipuolisissa palveluissa ja lisämajoituksissa, sekä käytössäsi henkilökohtainen matkapalvelu kaikkiin tarvitsemiisi lomamatkoihin muihin kohteisiin.

Lue lisää ja varaa esittely