Kesäsesonki 21.6.-31.8.

Kesän rentouttavimmat lomat Järvisydämessä

Räätälöi loma juuri omiin tarpeisiisi! Nuku veden äärellä Houseboateissamme, tähtitaivaan alla Maisemasviiteissämme tai valitse Metsä- ja Paroramasviitti, joissa pääset nauttimaan oman lämmitettävän ulkoporeammeen rentouttavista kylvyistä - tutustu näihin ja lukuisiin muihin majoitusvaihtohtomme!

Varaa loma Järvisydämessä

Varaa Kesä Kuru Resortissa

Kurussa on lupa laiskotella. Ja itseasiassa kannustammekin siihen.

Haluamme tarjota vieraillemme tilaa ja aikaa hengittää. Rentoutua. Päästää irti. Kurussa pääset laiskottelemaan samalla, kun me hemmottelemme sinua rentouttavilla hoidoilla, herkullisella ruoalla ja rentoutustunneilla.

Ylelliset ja yksityiset Villamme ovat suunniteltu luomaan kohtaamisia luonnon kanssa. Jokainen Villa pitää sisällään luonnon elementtejä ja pintoja sekä tarkkaan harkittuja yksityiskohtia. Jokaisessa Villassa on oma Spa ja sauna. Kuru on Private resort, ainoastaan aikuisille.

Varaa loma Kurussa

Kesäpäivä Järvisydämessä

Tule viettämään aurinkoista kesäpäivää Järvisydämeen, Linnansaaren kansallispuiston maisemiin!

Päivän ohjelma voi sisältää esimerkiksi retken Linnansaaren kansallispuistoon, rentoutumista kylpylässä ja herkuttelua Wiinikellarissa tai fine dining illallisen Ravintola Solitaryssa. Lämpimänä kesäpäivänä kannattaa myös kokeille SUP-lautoja tai lähteä melontaretkelle. Romanttisen kesäpäivän päättää risteily jahdilla ja romanttinen iltakylpylä!

Lue lisää retkestä Linnansaareen

Savonlinnan Oopperajuhlat x Järvisydän

Oopperapaketit yhdistävät kulttuurin ja luonnon

Kesälle 2024 Järvisydämen majoituspaketeista löytyy valmis paketti myös oopperan ystäville. Yhdessä Savonlinnan Oopperajuhlien kanssa olemme valinneet paketteihin kattauksen kesän ohjelmistosta. Paketit löytyvät yhteensä 16 näytökseen oopperajuhlien aikana. Valitse siis teille sopiva esitys ja varaa paketti kätevästi verkkokaupasta. Varaukset 1.6. mennessä.

Oopperapaketit sisältävät:

  • Majoitus Järvisydämessä
  • Aamiainen Ravintola Piikatytössä
  • Liput Savonlinnan Oopperajuhlille
Lue lisää

Ravintola Solitary

Fine Dining - Ravintola Solitary
Sesongin mukaan vaihtuva Chef's menu pohjautuu ravintolaa ympäröivän luonnon antimiin; Saimaan kalaa ja riistaa sekä marjoja, sieniä ja villiyrttejä lähimetsistä. Menu sisältää vähintään 6 ruokalajia ja elää täysin sen mukaan, mitä raaka-aineita lähituottajaverkostostamme milloinkin keittiöömme toimittaa. Käsityö ja kunnioitus raaka-aineita kohtaan on tekemisemme ytimessä.

Kattausajat ti-la 18.00, 19.00, 20.00 ja 21.00 
Menu 93 € | Viinipaketti 68 €
Ravintola Solitary sijaitsee Kuru Resortissa ja on avoinna ainoastaan aikuisille.

Varaa pöytä

Järvikylpylä

Järvikylpylä hemmottelee vuoden ympäri
Järvikylpylässämme koet uudenlaisen suomalaisen järvihyvinvointikokemuksen, sillä kaikki rakennusmateriaalit ovat luonnonläheisiä; Saimaan järvivettä, luonnonkiveä ja yli 500 vuotta vanhoja uppotukkeja. Kylpylä lämpenee järvi-/maalämmöllä ja aurinkoenergialla.

Romanttinen iltakylpylä
Tule viettämään romanttista iltaa kynttilöin valaistussa kylpylässä! Iltakylpylässä vietät rakkaasi kanssa unohtumattoman ja romantiikan täyteisen illan, nauttiessanne toistenne seurasta, siemaillen kuohuviiniä ja maistellen keittiömestarin loihtimia käsintehtyjä vaahtokarkkeja sekä muita herkkuja. Iltakylpylässä rentoudutaan saunoissa ja kylvyissä sekä tehdään yhdessä itsetehtävä hemmotteluhoito (hehku hunajamaski).

Lue lisää ja osta liput

PURJEHDI JÄRVISYDÄMEN SUOJAISAAN SATAMAAN

Järvisydämen suojaisaan vierasvenesatamaan löydät helposti Savonlinna – Varkaus laivaväylältä. Uusitusta laiturissa löytyy entistä enemmän tilaa niin poijukiinnitykseen kuin kylkipaikoille. Laituriin mahtuu niin pienet purjehtijat kuten myöskin Saimaan suuremmat jahdit. Pyydämme, että veneet kiinnitetään ensisijaisesti poijukiinnityksellä jotta myös seuraavalle tulijalle on tilaa.

HINTATIEDOT 2024

  • Poijupaikka 10 €/vene/yö
  • Kylkipaikka: 15-18m 25 €/vene/ yö
  • Sähkö 5€ / vrk (tarvittaessa adapteripantti 40€)
  • Yöpymismaksu sisältää roska- ja vesipisteen käytön sekä suihku/ wc tilat vastaanoton yhteydessä (vastaanoton aukioloaikoina).
  • Aamiainen ravintolassa 24€/ aikuinen, 12€/ lapsi
Lue lisää ja varaa laituripaikka