Illallinen

Bistro menu

Bistro avoinna Lotjabaarissa päivittäin 15.00-21.00. Myös take away! Et tarvitse pöytävarausta. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme pöytävarausta.

Tulikeittiö

TULIKEITTIÖN MENU Tulikeittiön alkuruoan tarjoilemme pöytiin. Alkuruokalajitelmassa on aitoja savolaisia makuja. Lämpimänä ruokana tarjoilemme sekä Saimaan kalaa että lähimetsien ja lähitilojen riistaa ja lihaa, yhdessä lämpimien ja kylmien lisäkkeiden kera. Jälkiruoka viimeistellään Tulikeittiössä ja tarjoillaan teille pöytään.

Pikkujoulubuffet

Perjantaisin ja lauantaisin 3.11.-9.12. klo 18.00-21.00

Joulun herkkubuffet on katettu Piikatytössä marras-joulukuussa, musiikki-iltoina. Varauksen voit tehdä vastaanotosta. Tervetuloa herkuttelemaan!

Uudistunut Kotamenu

Ma-la klo 19.00

Uudistunut kotamenu varattavissa 18.10. alkaen. Uusi 4 ruokalajin menumme sisältää mm. paikallista kalaa ja riistaa jotka nautitaan yhdessä pitkien pöytien äärellä, tunnelmallisessa kodassa.

Ravintola Solitary

Ti-la klo 18.00, 19.00, 20.00 ja 21.00

Ravintola Solitary Ravintola Solitary tarjoaa illalliselämyksiä keskellä Saimaan lumoavaa luontoa, eristyksissä muun maailman kiireestä ja vilskeestä keskellä luonnon rauhaa. Ravintola Solitary sijaitsee Kuru...

Illallisristeily

ILLALLISRISTEILYT M/S PUIJOLLA  Järvisydämen satamasta – syyskaudella (1.9.-31.10.) vain ryhmille! Tiedustelut: myynti@jarvisydan.fi Nauti tunnelmallinen illallinen risteillen Linnansaaren kansallispuiston sokkeloisessa saaristossa. Risteilyn aikana näet...